Jornada: Oportunitats de finançament per a la implantació d'energies renovables i mesures d'eficiència energètica

dimarts, 13 març, 2018 - 08:30 a dimecres, 14 març, 2018 - 17:59
Museu de Ciències Naturals de Granollers. c. Palaudàries, 102, Granollers

Jornada organitzada per l'Ajuntament de Granollers, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, entre d'altres.

La sessió es desenvolupa en el marc del projecte europeu COMPOSE i té per objectiu incrementar la presència d’energies renovables en la presa de decisions i els instruments de planificació, alhora que afavorir la proliferació de models de negoci i el desenvolupament d’empreses d’economia verda, tot connectant els potencials locals de generació d’energies renovables i les xarxes de distribució.

Programa

Inscripcions

Organitza:

 

Objectiu: mobilitzar l'acció del sector públic i privat, a partir de la presentació d'iniciatives innovadores ja en curs que han aplicat projectes i inversions en renovables i eficiència energètica a l'àmbit local. 

Estructura: Matí-seminari obert a tothom. Tarda-taller de capacitació destinat a planificadors i decisors polítics locals i retorn i validació dels resultats preliminars de l'Estratègia per a la inversió en energia sostenible, amb els actors que hi han col·laborat. 

Es podran visitar durant la jornada dues exposicions sobre cultura energètica cedides per Diputació de Barcelona (Oficina Educació i Promoció Ambiental-Gerència Medi Ambient) a la planta baixa Museu CC. Naturals La Tela. "Treballem per una energia sostenible" i "Actuem amb energia" . 


Es podrà seguir la jornada via xarxes socials a: @composeproj, @InterregMedRE, #interregMED, #renewables, #Renewablenergy, #Energyefficiency, compose.interreg-med.eu, @diba, @XarxaSost, @granollers, @energiacat, @EsEnerInvest, @Ecoserveis, @BEenerGiddgi, @ViladecansEU, #VilaWatt, #TransicióEnergètica, @scgramenet, @Dinamigarrotxa, @GNEnergyFinance, #Europace #Olot, @Estabanell, @ECrowdinvest, @wattia_innova, #EspaiZero.
 

Més informació


 

 
Categories: 
Energia

Relacionats

Article

Ha estat en el marc de la 8a Marató RE-M de l'Energia

Article

Granollers posa en marxa el Pla d'Estalvi i Eficiència Energètica per accelerar la transició verda i ha presentat els mapes de consums energètics de la ciutat.​

Notícia

Es posa la primera pedra de la planta d’Upgrading del projecte Bioenergia Circular Vallès Oriental que produirà energia sostenible. Aquesta instal·lació convertirà el biogàs excedent en biometà, un gas renovable que serà injectat a la xarxa de distribució de gas natural

Butlletí