Riudaura preveu tenir la seva depuradora sobre el terreny el 2020

Font: Olot Tv

06/02/2018 - 20:50

Riudaura espera veure la seva depuradora el 2020.

De moment, el Consorci SIGMA espera que l’Agència Catalana de l’Aigua accepti la seva petició i inclogui la infraestructura durant el període actual de gestió de conques. El projecte ja està pràcticament redactat, i des de l’Ajuntament s’espera que les màquines ja hi puguin treballar abans no s’acabi la legislatura.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

En les darreres setmanes s'han implementat un seguit de mesures amb l'objectiu d'estalviar aigua dels espais i equipaments públics davant de la sequera. En concret, s'ha tancat el reg del Terrall perquè en pugui fer ús la pagesia en cas de necessitat i s'ha prioritzat l'ompliment de les piscines davant del reg de la gespa d'aquest recinte. També s'han traslladat a l'ombra les jardineres municipals i s'han aplicat restriccions a les fonts públiques i als equipaments esportius.

Article

L'Ajuntament de Salou implanta el nou sistema als jardins del Parc Manel Albinyana, de l'Avinguda 30 d'Octubre, de l'Ajuntament, del Pavelló municipal, de la Plaça de la Pau i de l'Autovia Reus-Salou.

Notícia
L'EDAR de Granollers millorarà també les instal·lacions per generar biogàs

El Consorci Besòs Tordera obté tres subvencions per import superior a un milió d’euros del Programa BIOGÁS impulsat per l’IDAE amb fons Next Generation EU

Butlletí