Xerrada: El Reciclatge de vidre, el cicle perfecte

dimecres, 28 febrer, 2018 - 18:00 a 19:30
Ambiteca
Geolocation

Sant Cugat participa al concurs “El Contenidor d’Or”, una competició entre 12 municipis catalans que premia el compromís ciutadà amb el reciclatge. De novembre a abril, cada mes tenim opció a superar-nos millorant el reciclatge de vidre i optar a un premi final de 20.000€ per destinar a un projecte cultural o social en benefici de la ciutat. 
A la xerrada s’explica la dinàmica del concurs i es dóna una visió propera i molt visual de com és el cicle de reciclatge de vidre, un cicle perfecte que permet reciclar cada ampolla al 100% infinites vegades. Es descobriran curiositats i es trencaran mites sobre el reciclatge. Tot plegat, per recordar que tots i cadascun de nosaltres tenim un paper clau a l’hora de gestionar responsablement els nostres residus,un gest que comporta beneficis ambientals, socials i econòmics.

Activitat gratuïta a càrrec d'Ecovidrio

Cal inscripció prèvia.

Les inscripcions es faran de manera exclusiva a través del formulari que trobareu en aquest enllaç: Inscripcions

Es tindrà en compte l'ordre d'arribada de les sol·licituds

Organitzador: 
Oficina Sant Cugat Sostenible - Ambiteca
Contacte: 

Oficina Sant Cugat Sostenible

Pl. Barcelona, 15

08072 Sant Cugat del Vallès

Tel: 900 103 146

Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

Mollet del Vallès ha estat nominat com a finalista al Premi Europeu de la Prevenció de Residus (EWWR) 2024 en la categoria d’Administració Pública per la seva iniciativa “Dia lliure d’envasos d’un sol ús al Mercat Municipal”.

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Durant l’any 2023, els pescadors catalans de les confraries de Tarragona, Barcelona i Girona van retirar del mar un volum de més de 120 mil litres de deixalles, l’equivalent a 18 camions cisterna d’aigua. Aquesta xifra representa la retirada de 50.000 litres més d’escombraries, set camions cisterna més, respecte de l’any 2022. L’increment de residus recollit respon a un increment de participació.

Butlletí