El calendari del Delta del Llobregat dedica l'any 2018 als fruits i llavors

18/12/2017 - 10:01

El tradicional calendari del delta del Llobregat dedica l’any 2018 als fruits i llavors del delta. 

L’any 1992, el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament del Prat va iniciar l’edició d’aquest calendari. Aquell any encara no s’havien sanejat les aigües ni les platges; els canals i el riu eren clavegueres a cel obert; no existien espais naturals visitables, ja que la majoria continuaven en mans privades i hi havia grans incerteses sobre la seva supervivència. Calia, per tant, desvetllar l’interès públic sobre la importància dels valors naturals del delta i estimular-ne la valoració social i conservació.

El calendari ha contribuït a aquests objectius des d’aleshores, tot llegant-nos una col·lecció d’imatges excel·lents que demostren que el delta continua sent una font inesgotable de bellesa, propera i accessible.

Trobareu calendaris als taulells d'edificis municipals com les oficines del c. del Centre i del c. Major, Casa de la Vila, centres cívics i Porta del Delta.


    

 

 

 

Municipis: 
Baix LlobregatEl Prat de Llobregat

Relacionats

Article

El Prat de Llobregat posa en marxa la campanya 'Objectiu 90' per fer front a la sequera. L'acció de sensibilització busca engrescar la ciutadania a sumar-se a un nou repte per estalviar aigua amb petits gestos quotidians.

Article

Durant els propers diumenges, al Prat, hi trobareu moltíssimes opcions per conèixer els petits tresors naturals que tenim a tocar de casa

Article

MENJA, ACTUA, IMPACTA et proposa un viatge de descoberta dels efectes de la nostra manera de menjar i de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

Butlletí