El calendari del Delta del Llobregat dedica l'any 2018 als fruits i llavors

18/12/2017 - 10:01

El tradicional calendari del delta del Llobregat dedica l’any 2018 als fruits i llavors del delta. 

L’any 1992, el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament del Prat va iniciar l’edició d’aquest calendari. Aquell any encara no s’havien sanejat les aigües ni les platges; els canals i el riu eren clavegueres a cel obert; no existien espais naturals visitables, ja que la majoria continuaven en mans privades i hi havia grans incerteses sobre la seva supervivència. Calia, per tant, desvetllar l’interès públic sobre la importància dels valors naturals del delta i estimular-ne la valoració social i conservació.

El calendari ha contribuït a aquests objectius des d’aleshores, tot llegant-nos una col·lecció d’imatges excel·lents que demostren que el delta continua sent una font inesgotable de bellesa, propera i accessible.

Trobareu calendaris als taulells d'edificis municipals com les oficines del c. del Centre i del c. Major, Casa de la Vila, centres cívics i Porta del Delta.


    

 

 

 

Municipis: 
Baix LlobregatEl Prat de Llobregat

Relacionats

Notícia

El projecte s’inclou als pressupostos participatius d’aquest mandat.

Notícia

El ple del Prat ha donat el tret de sortida per cercar socis per a la Comunitat Ciutadana d’Energia, Energia del Prat, que es vehicularà a través d’una societat publicocomunitària. S’han aprovat per unanimitat les condicions del concurs per optar a participar de la comunitat, com a accionista privat o mitjançant l’associació d’usuaris que hi canalitzarà la participació ciutadana

Acte
07/07/2022 - 09:00
Seu de Fundesplai al Prat de Llobregat de Barcelona

Butlletí