Els xefs de l’energia renovable

01/12/2017 - 22:23

Un total de 133 cuines solars s’han repartit a 51 centres educatius d’Escoles + Sostenibles, un recurs sostenible per a la cocció d’aliments.

Les cuines solars són artefactes amb un sistema de cocció de menjar basat en la captura dels rajos emesos pel sol i no utilitza cap combustible. Aquestes cuines solars de cartró s'escalfen fins a 200ºC en 30 segons i per les seves característiques poden ser molt útils en tallers, experiments, festes, etc. dels vostres centres educatius. 

Entrega i taller de cuines solars” és una formació organitzada per Escoles + Sostenibles, a través de la qual s’han repartit 133 cuines solars a 51 centres educatius del programa.

L'Escola EE Rel ha explicat que ja ha fet el muntatge de la cuina a la seva terrassa i que han cuinat un pizza boníssima. 


 

Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

Vuit projectes per instal·lar plaques fotovoltaiques en grans equipaments de la ciutat de Barcelona.

Article

La Conferència "Tinguem Cura del Planeta" celebra la seva 10a edició reivindicant el paper decisiu del jovent per transformar el món.

Article

Impuls a la generació d’energia verda amb el projecte d’instal·lació de plaques fotovoltaiques en set grans equipaments municipals i un centre especial de treball i centre ocupacional. La iniciativa s’emmarca en el MES Barcelona, un instrument per accelerar la transició energètica a la ciutat amb el suport de la inversió privada.

Butlletí