Jornada "Va d’Aigua": Presentació de recursos d’educació ambiental per a ambients aquàtics continentals

dijous, 14 desembre, 2017 - 09:30 a divendres, 15 desembre, 2017 - 13:59
Sala d'Actes del Vagó. Carrer del Comte d'Urgell, 215, 08036 Barcelona, Espanya

La Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, a través de l’Oficina Tècnica d’Educació i Promoció Ambiental (OTEPA), impulsa el Programa Va d'Aigua.  El seu objectiu principal és el de donar suport als equipaments i projectes d’educació ambiental impulsats per ens locals que treballen per conservar i donar a conèixer els valors dels sistemes aquàtics continentals.

L’objectiu d’aquesta jornada és presentar el conjunt de recursos generats pel programa durant l’any 2017, destacar els projectes als quals el programa ha donat suport i presentar les línies de suport i treball pel 2018.


 

Destinatari: 
Responsables i tècnics municipals, ens locals, entitats del tercer sector ambiental, consultores...
Categories: 
Aigua
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Cambrils inicia una campanya de sensibilització. Es col·locaran adhesius per conscienciar la població a tots els lavabos dels edificis municipals, amb la col·laboració de Comaigua.

Article

Davant la situació de sequera, l’Ajuntament de Canovelles ha engegat una campanya amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre el fet que l’aigua és un recurs molt escàs i que cal reduir-ne el consum.

Article

Les escoles sostenibles de l'Hospitalet han celebrat el Dia Mundial de l'Aigua.

Butlletí