Es posa en marxa la nova campanya d’assessorament energètic ‘Estalviem amb energia’

08/09/2017 - 16:05

Sota el nom ‘Estalviem amb energia’, l’Ajuntament de Parets ha posat en marxa una campanya d’estalvi energètic amb la creació un nou servei d’assessorament, obert a tota la ciutadania, que té l’objectiu d’oferir informació per a l’estalvi en els diferents subministraments bàsics com ara llum, aigua o gas.

El servei ofereix assessorament en relació a les tarifes energètiques, el bo social, recomanacions i millores per al confort de l’habitatge, reducció del consum, o un servei d'intervenció a les llars en situació de greu ineficàcia energètica, entre d’altres.

Les consultes es poden fer fins al pròxim mes de desembre, de dilluns a divendres, de 10 a 13 h, i dimecres i dijous de 16 a 19.30 h a l’equipament del Casal de Ca n’Oms.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

En total es canviaran 2.510 lluminàries, se substituiran prop de 105 fanals i s’adequaran la totalitat dels quadres de llums existents al municipi. 

Article

Una desena d’equipaments de Parets han participat en la 8a edició del projecte per l’estalvi energètic ‘Marató RE-M de l’Energia’.

Article

La iniciativa ha comptat amb la participació de quatre escoles públiques d’infantil i primària i tres escoles bressol municipals

Butlletí