Oportunitats per al finançament de projectes d'energia sostenible. Segon esdeveniment col·lectiu del projecte ENERINVEST (Huelva)

dimarts, 3 octubre, 2017 - 09:30 a 14:30
Servicio de Medio Ambiente y Energía de la Diputación de Huelva
Geolocation

El projecte ENERINVEST durà a terme el seu 2n esdeveniment col·lectiu el dimarts 3 d’octubre, de 9.30 a 14.00 h, al Servei de Medi Ambient i Energia de la Diputació d’Huelva (ctra. A-5000, Km 1,3). Tota la informació està disponible a l'enllaç

L’objectiu de l’esdeveniment és intercanviar informació, experiències d’èxit i punts de vista sobre les diferents alternatives presents i futures a l’hora de promoure i finançar projectes d’energia sostenible, tant públics com privats.

El format de l’esdeveniment s’estructura en dues grans parts; una primera amb “flash expositions“, en la qual es donaran a conèixer casos d’èxit en el finançament i execució de projectes d’energia sostenible, i una segona amb activitats grupals es podrà assistir a una de les tres taules rodones organitzades i dirigides per experts en el finançament d’aquests tipus de projectes:

  1. Finançament bancari i emergent per a projectes sostenibles i energies renovables.
  2. Fórmules de finançament públic i subvencions per a projectes sostenibles i energies renovables.
  3. Finançament de projectes a través d’empreses de serveis energètics (ESE), cooperatives i altres intermediaris.

La inscripció es realitza en línia a la plataforma electrònica del projecte ENERINVEST, és gratuïta i oberta fins completar l’aforament. En el moment d’inscriure’s es pot indicar l’activitat grupal a la qual es vol assistir.

Amb el suport de la Diputació de Girona, a través del projecte Beenergi.


 

Etiquetes: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Article

La instal·lació de la xarxa de calor amb combustible renovable ha durat quatre mesos

Notícia

S'ha començat la instal·lació de 248 panells de plaques fotovoltaiques a l’edifici del pavelló poliesportiu Rafa Martínez

Notícia

L'Amep i L'Energètica treballen conjuntament perquè els ajuntaments puguin abastir-se amb energia pública renovable produïda per l'empresa pública de la Generalitat i els mateixos municipis.

Butlletí