Curs "Com comunicar el patrimoni a infants i adolescents? La Interpretació del Patrimoni com a eina eficaç"

dimecres, 22 novembre, 2017 - 00:00 a divendres, 24 novembre, 2017 - 23:59

Tal com hem fet els darrers anys, aquest 2017 des de l’Ajuntament de la Garriga tornem a organitzar un curs per aprofundir en un nou aspecte de la Interpretació del Patrimoni. En aquest cas és un curs de formació sobre com comunicar el patrimoni a infants i adolescents que farem al novembre. Us demanem que ens ajudeu el màxim possible a fer-ne difusió.

El curs és d’especial interès per a persones vinculades professionalment al món de la gestió turística, patrimonial, ambiental i/o cultural. En aquest sentit, seria molt interessant que hi participessin treballadors/es d’oficines de turisme, de la xarxa de museus locals de la comarca i entorns immediats, educadors/es ambientals, guies i persones vinculades als programes d’ús públic dels parcs naturals, etc.

La Interpretació del Patrimoni és una disciplina encara poc desenvolupada i implementada a les nostres terres, però que ofereix garantia de qualitat i distinció a l’experiència turística vinculada al patrimoni. A més, els formadors que duran a terme el curs són uns professionals amb molta experiència en els camps de la Interpretació del Patrimoni l’Educació Ambiental a Galícia, especialitzats en el treball amb infants i adolescents i, alhora, membres de diverses directives de l’Asociación para la Interpretación del Patrimonio.

INSCRIPCIONS

Contacte:

Enric Costa Argemí

Àrea de Patrimoni - Ajuntament de la Garriga - Telf: 93 860 50 50 (ext.1321)

ecosta@ajlagarriga.cat - www.visitalagarriga.cat


 

Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Article

Una vintena d'alumnes de 4t d'ESO de l'IES La Vall del Tenes creen terraris sostenibles i autosuficients. L'Ajuntament de Santa Eulàlia hi ha col·laborat amb la compra del material.​

Article

Davant la situació de sequera, l’Ajuntament de Canovelles ha engegat una campanya amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre el fet que l’aigua és un recurs molt escàs i que cal reduir-ne el consum.

Notícia

El Consorci Besòs Tordera ha instal·lat hidrants a dotze EDAR. La demanda d’aigua regenerada rebuda fins ara pels municipis consorciats se situa en 259 m3/dia, mentre que aquestes 12 ERA poden arribar a generar més de 320 m³/hora.

Butlletí