La ciutadania podrà comunicar incidències a la via pública a través del mòbil a Cardedeu

23/06/2017 - 09:21

Qualsevol persona pot enviar una incidència de manera ràpida i senzilla a qualsevol hora del dia a través d'una app amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L'Ajuntament de Cardedeu posa a disposició de la ciutadania una aplicació per comunicar incidències a la via pública de manera ràpida i senzilla a través del telèfon mòbil. Així, qualsevol persona que detecti alguna anomalia a carrers, places, parcs o jardins, la podrà comunicar de manera immediata al consistori, i fins i tot, hi podrà adjuntar una foto.

L'aplicació funciona únicament des d'un dispositiu mòbil i està desenvolupada a través de SITMUN, la plataforma centralitzada d'informació geogràfica de la Diputació de Barcelona. Es pot descarregar a través del destacat "Comunicar incidències a la via pública" del web municipal, on també hi ha un manual d'ús. És una eina web, i per tant és lliure i oberta i no depèn de plataformes tancades.

Fa un any ja es va posar en marxa un sistema de detecció i seguiment d'incidències a la via pública a través de SITMUN, on a partir de la detecció d'una incidència, el zelador de via pública introdueix les dades geolocalitzades al sistema a través del mòbil, indicant tipologia i descripció de la incidència. Després, s'assigna cada entrada a una persona responsable que la gestiona i l'edita.

Amb l'obertura de l'aplicació a la ciutadania, s'optimitzarà el manteniment municipal de l'espai públic, i al mateix temps es fa corresponsables del zel i la millora dels nostres carrers i places a tothom.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OrientalCardedeu
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Prop de 5.500 estudiants han participat en el programa educatiu ‘Descobreix el riu’ durant aquest curs escolar. Els alumnes han procedit d’una norantena de centres educatius de 33 municipis de les conques del Besòs i de la Tordera.

Article

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha habilitat a l’escola Cal Músic un nou refugi bioclimàtic, que s’afegeix al primer creat al municipi, a l’escola Joan Salvat Papasseit. Els refugis bioclimàtics representen un espai d’alimentació per a espècies beneficioses, generant un hàbitat amb un equilibri ecosistèmic

Article

Abans de la implantació del sistema Porta a Porta, el percentatge de recollida selectiva de residus era del 45 %.

Butlletí