La ciutadania podrà comunicar incidències a la via pública a través del mòbil a Cardedeu

23/06/2017 - 09:21

Qualsevol persona pot enviar una incidència de manera ràpida i senzilla a qualsevol hora del dia a través d'una app amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L'Ajuntament de Cardedeu posa a disposició de la ciutadania una aplicació per comunicar incidències a la via pública de manera ràpida i senzilla a través del telèfon mòbil. Així, qualsevol persona que detecti alguna anomalia a carrers, places, parcs o jardins, la podrà comunicar de manera immediata al consistori, i fins i tot, hi podrà adjuntar una foto.

L'aplicació funciona únicament des d'un dispositiu mòbil i està desenvolupada a través de SITMUN, la plataforma centralitzada d'informació geogràfica de la Diputació de Barcelona. Es pot descarregar a través del destacat "Comunicar incidències a la via pública" del web municipal, on també hi ha un manual d'ús. És una eina web, i per tant és lliure i oberta i no depèn de plataformes tancades.

Fa un any ja es va posar en marxa un sistema de detecció i seguiment d'incidències a la via pública a través de SITMUN, on a partir de la detecció d'una incidència, el zelador de via pública introdueix les dades geolocalitzades al sistema a través del mòbil, indicant tipologia i descripció de la incidència. Després, s'assigna cada entrada a una persona responsable que la gestiona i l'edita.

Amb l'obertura de l'aplicació a la ciutadania, s'optimitzarà el manteniment municipal de l'espai públic, i al mateix temps es fa corresponsables del zel i la millora dels nostres carrers i places a tothom.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OrientalCardedeu
Etiquetes: 

Relacionats

Article


La Biblioteca de Santa Eulàlia de Ronçana ha proposat il·lustrar els punts amb les imatges del riu i el seu entorn, fruit de les sessions del projecte Llegim el riu

Article

L'Escola de Natura del Corredor (ENC) arriba aquest curs als 40 anys de trajectòria, consolidant-se com un equipament pioner en educació ambiental i sostenibilitat al Maresme i el Vallès Oriental. Fundada el 1984, l'ENC ha estat un actor clau en la sensibilització i formació de prop de 270.000 infants i adolescents, així com 26.000 docents, fomentant valors de respecte i compromís amb el medi ambient.

Article

Durant el mes de maig s’ha fet una prova pilot de l’activitat amb un grup d’alumnes de l’IES Vic. El projecte és impulsat amb el suport de la Diputació de Barcelona i un recurs pedagògic desenvolupat per l’entitat ambiental ADEFFA (Associació de Defensa i Estudi de la Fauna i Flora Autòctona).

Butlletí