Els vehicles elèctrics ja tenen un punt gratuït de càrrega a Navàs

16/06/2017 - 14:45

S’ha estrenat el punt elèctric que permet renovar la càrrega de les bateries dels cotxes elèctrics o híbrids, a l’endoll que hi ha instal·lat a la zona de recàrrega de la Plaça de l’Ajuntament de Navàs.

El primer usuari ha estat una noia de Navàs que va comprar un vehicle cent per cent elèctric a finals de l’any passat. Avui, després de fer la sol·licitud, aportar la documentació personal i del vehicle, i pagar una taxa de 10 € anuals, se li ha lliurat la targeta i les claus d’accés a la zona de recàrrega que ha instal·lat l’Ajuntament de Navàs, en el marc de la promoció de polítiques mediambientals i sostenibles. Amb el pagament d’aquesta taxa poden fer la recàrrega de bateries durant un any.

Els vehicles elèctrics necessiten d’un parell d’hores per a recarregar les bateries, si ho fan en càrrega ràpida, i una mica més de temps si la càrrega és lenta.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

S'ampliarà la xarxa metropolitana pública actual de 10 a 102 a finals del 2024

Notícia

El Ple de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha donat llum verda al Pla estratègic per fomentar la mobilitat elèctrica. La previsió és que el parc de vehicles elèctrics i híbrids endollables creixi un 260% fins a l’any 2028.

Notícia

S'ha començat la instal·lació de 248 panells de plaques fotovoltaiques a l’edifici del pavelló poliesportiu Rafa Martínez

Butlletí