El punt de recarrega per a vehicle elèctric de Mollet contribueix pel medi ambient

25/05/2017 - 09:14

Des que es va posar en funcionament, aviat farà sis mesos, el punt de recarrega per a vehicle elèctric que l'Ajuntament de Mollet del Vallès va instal·lar a l'Avinguda Burgos, ja ha proporcionat energia per recórrer 1.500 km, el que suposa un estalvi d'emissions de CO2 de més de 195 Kg.

Fins ara han estat més de 20 persones les que han utilitzat aquest servei, moltes d'elles provinents dels municipis de l'àrea d'influència de Mollet i de diferents  municipis de les províncies de Barcelona, Tarragona i Girona, usuaris de l'AP-7 que surten de l'autopista a Mollet per dur a terme una càrrega intermitja.   

En ambdós casos, els usuaris aprofiten el temps de càrrega per fer gestions o compres a  Mollet.

Amb l'objectiu de fomentar la mobilitat sostenible, aquest punt de recàrrega permet carregar fins el 80% de la bateria del vehicle durant un termini màxim de dues hores. La recàrrega és gratuïta i també permet que l'estacionament també ho sigui durant l'estona que es carrega el vehicle.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OrientalMollet del Vallès
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El Comitè Municipal de Sequera s’ha reunit per fer seguiment de les mesures d’estalvi i gestió de l’aigua que s’estan duent a terme a Mollet. Durant la reunió s’ha tornat a constatar la bona gestió de l’aigua que s’ha fet a la ciutat que ha permès reduir en un 50% el consum d’aigua municipal en un any.

Article

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha habilitat a l’escola Cal Músic un nou refugi bioclimàtic, que s’afegeix al primer creat al municipi, a l’escola Joan Salvat Papasseit. Els refugis bioclimàtics representen un espai d’alimentació per a espècies beneficioses, generant un hàbitat amb un equilibri ecosistèmic

Article


 

Quines són les energies renovables? Quina diferència hi ha amb aquelles que no ho són? Aquestes són algunes de les preguntes que s'han formulat en una de les sessions d'Aprenem el Sol.

Butlletí