El punt de recarrega per a vehicle elèctric de Mollet contribueix pel medi ambient

25/05/2017 - 09:14

Des que es va posar en funcionament, aviat farà sis mesos, el punt de recarrega per a vehicle elèctric que l'Ajuntament de Mollet del Vallès va instal·lar a l'Avinguda Burgos, ja ha proporcionat energia per recórrer 1.500 km, el que suposa un estalvi d'emissions de CO2 de més de 195 Kg.

Fins ara han estat més de 20 persones les que han utilitzat aquest servei, moltes d'elles provinents dels municipis de l'àrea d'influència de Mollet i de diferents  municipis de les províncies de Barcelona, Tarragona i Girona, usuaris de l'AP-7 que surten de l'autopista a Mollet per dur a terme una càrrega intermitja.   

En ambdós casos, els usuaris aprofiten el temps de càrrega per fer gestions o compres a  Mollet.

Amb l'objectiu de fomentar la mobilitat sostenible, aquest punt de recàrrega permet carregar fins el 80% de la bateria del vehicle durant un termini màxim de dues hores. La recàrrega és gratuïta i també permet que l'estacionament també ho sigui durant l'estona que es carrega el vehicle.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OrientalMollet del Vallès
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Alumnat de quart d’ESO de l’INS Rovira-Forns ha estrenat una de les noves activitats de la Programació estable a les escoles que ofereix la Regidoria de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda.

Notícia

Granollers acaba d'incorporar un nou punt de recàrrega ràpida municipal per a vehicles elèctrics, al carrer del Camp de les Moreres. Fins ara només n'hi havia un altre, en aquest cas semiràpid, davant de Can Muntanyola, al polígon industrial Palou Nord.

Article

L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès ha adquirit recentment un nou vehicle per a la seva flota a través de l’Associació Catalana de Municipis (ACM). Es tracta d’un Kia Soul, un cotxe 100% elèctric que té una autonomia real de 200 km i que no emet CO2, de manera que el seu impacte contaminant és gairebé nul.

Butlletí