El punt de recarrega per a vehicle elèctric de Mollet contribueix pel medi ambient

25/05/2017 - 09:14

Des que es va posar en funcionament, aviat farà sis mesos, el punt de recarrega per a vehicle elèctric que l'Ajuntament de Mollet del Vallès va instal·lar a l'Avinguda Burgos, ja ha proporcionat energia per recórrer 1.500 km, el que suposa un estalvi d'emissions de CO2 de més de 195 Kg.

Fins ara han estat més de 20 persones les que han utilitzat aquest servei, moltes d'elles provinents dels municipis de l'àrea d'influència de Mollet i de diferents  municipis de les províncies de Barcelona, Tarragona i Girona, usuaris de l'AP-7 que surten de l'autopista a Mollet per dur a terme una càrrega intermitja.   

En ambdós casos, els usuaris aprofiten el temps de càrrega per fer gestions o compres a  Mollet.

Amb l'objectiu de fomentar la mobilitat sostenible, aquest punt de recàrrega permet carregar fins el 80% de la bateria del vehicle durant un termini màxim de dues hores. La recàrrega és gratuïta i també permet que l'estacionament també ho sigui durant l'estona que es carrega el vehicle.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OrientalMollet del Vallès
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha fet entrega als alumnes, en aquest cas de les escoles Montseny, del Bosc i Col·legis Nous, dels xecs amb l’import corresponent a l’estalvi energètic que durant el curs passat han dut a terme fruit del projecte 50/50.

Article

Nou equips formats per alumnat de formació professional d'arreu de Catalunya han dissenyat, construït i posat a prova en un traçat urbà els seus prototips de vehicles elèctrics

Article

L’Ajuntament de Reus posa en marxa de manera imminent el sevei propi de cotxe compartit corporatiu a partir de l’arribada, dels 10 nous vehicles elèctrics que configuren la flota municipal. Els cotxes estaran a disposició dels treballadors per als seus desplaçaments laborals. Amb aquest sistema de gestió smart i sostenible, l'Ajuntament preveu assolir un doble objectiu: reduir les emissions de gasos contaminants i incrementar el temps d'ús dels vehicles municipals.

Butlletí