Jornada tècnica: Instal·lacions d’autoconsum amb biomassa

dijous, 25 maig, 2017 - 09:30 a 12:30
Geolocation

Actualment està vigent un marc normatiu a l’estat espanyol que regula les instal·lacions d’autoconsum i també la tecnologia adequada per a desenvolupar projectes d’aquest tipus (generació d’electricitat i també calor) amb biomassa.

Aquesta jornada pretén desvetllar com desenvolupar aquests tipus de projectes tant en el sector residencial, com en el terciari i industrial, així com la possibilitat de realitzar hibridacions amb sistemes d’energia solar fotovoltaica.

Aquesta jornada va adreçada a qualsevol promotor de projectes d’autoconsum i de biomassa, consumidors finals, instal·ladors i, en definitiva, qualsevol que vulgui generar-se la seva pròpia energia de forma neta i sostenible.

Més informació

Inscripcions


 

Etiquetes: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Notícia

L’Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix alimentarà la caldera de biomassa de l’escola Jaume Ferran i Clua amb estella produïda al Centre Logístic del Servei Comarcal de Biomassa Forestal. El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha aprovat l’adhesió de l’entitat, que se suma als nou usuaris que ja té el servei comarcal.

Notícia

L'EMD espera estalviar entre el 60 i el 70% en la factura de la llum

Notícia

Iniciades les obres de la instal·lació fotovoltaica al sostre de la pista poliesportiva que es convertirà en la comunitat energètica d'Ullastrell.

Butlletí