Dia de la Terra a Rubí

divendres, 21 abril, 2017 - 00:00 a diumenge, 30 abril, 2017 - 23:59
Geolocation

Tallers · visites a masies · cuina · mercats · conferències · compostatge · exposicions · activitats infantils · horticultura · ecologia

La celebració del Dia de la Terra pretén ampliar i diversificar el moviment ambiental a tot el món per construir un medi ambient saludable i sostenible; abordar el canvi climàtic, i protegir la Terra per a les generacions futures.

Enguany és la quarta edició de la celebració d’aquesta diada a Rubí i se centra en l’horticultura, una pràctica que cada cop més llars de la ciutat duen a terme en terrenys, jardins, terrasses i balcons.

El Dia de la Terra cada any rep la col·laboració de més escoles, entitats, comerços i ciutadans que el fan créixer, i és que cada cop més rubinencs i rubinenques fem «...en llocs petits, coses petites, per poder canviar el món».

Programa d'activitats

Plànols i adreces

 

 


 

Organitzador: 
Ajuntament de Rubí
Etiquetes: 
Categories: 
Educació ambiental
Terra

Relacionats

Notícia

Rubí proposa una programació d'activitats amb la voluntat de reivindicar i cuidar l’entorn natural del municipi.

Acte
22/04/2023 - 10:00
A les places Pearson i Nova Estació. Rubi
Article

El Programa d'Educació per a la Sostenibilitat a Terrassa 2023/24 inclou 66 tallers pels cicles d'infantil, primària i secundària. La majoria de centres educatius de Terrassa han incorporat al seu currículum el Programa d'Educació per a la Sostenibilitat (PEST), que cada curs ofereix l'Ajuntament a través del servei de Medi Ambient i Sostenibilitat.​

Butlletí