Jornada tècnica sobre el compromís local per a la millora de la gestió de residus

dimecres, 3 maig, 2017 - 09:00 a dijous, 4 maig, 2017 - 17:59
Geolocation

Obertes les inscripcions a la jornada tècnica per presentar el Compromís Local per a la Millora de la Gestió de Residus

Tindrà lloc a Món Sant Benet (Sant Fruitós de Bages). Es presentarà també la nova plataforma web d'intercanvi i coneixement.

Ja estan obertes les inscripcions a la Jornada tècnica sobre el compromís local per a la millora de la gestió de residus, que tindrà lloc el 3 DE MAIG a Món Sant Benet.

Aquesta jornada està organitzada per l'Agència de Residus de Catalunya, en col·laboració amb la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i l'Àrea Metropolitana de Barcelona i els sistemes integrats de gestió d'envasos (SIG) Ecoembes i Ecovidiro.

L'objectiu és presentar el Compromís Local per a la Millora de la Gestió de Residus i la nova plataforma web d'intercanvi i coneixement que s'ha creat sobre aquest tema. El compormís neix per assolir les fites marcades per la Unió Europea per al 2020 pel que fa a la gestió dels residus municipals i culmina amb aquesta nova plataforma web, que recull bones pràctiques en la gestió de residus i vol esdevenir una eina de consulta bàsica per a tots els agents implicats en aquest àmbit.

La jornada també vol ser un esdeveniment per intercanviar experiències en la gestió dels residus municipals, per això s'han organitzat quatre taules de coneixement on els participants debatran amb experts diferents casos d'èxit sobre diverses temàtiques.

Podreu trobar l'enllaç al programa i el formulari d'inscripció clicant l'enllaç següent.


 

Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

Les dades del 2023 del Consorci del Bages per a la gestió de residus apunten una bona progressió de la gestió de residus en els municipis consorciats (Bages i part del Moianès)

Notícia

S'han instal·lat un total de 160 plaques fotovoltaiques en tres punts del municipi: les potabilitzadores de Sant Fruitós de Bages i Pineda de Bages, i els dipòsits del Serafí.

Notícia

La implantació del nou model als equipaments de la ciutat ha començat aquesta setmana i es farà de manera progressiva. Es recolliran sis fraccions diferenciades: envasos, orgànica, paper i cartró, vidre, fracció resta i tèxtil sanitari, que per primera vegada es recollirà de manera separada

Butlletí