Setmana del Medi Ambient 2017 a Prats de Lluçanès

dilluns, 20 març, 2017 - 00:00 a dilluns, 27 març, 2017 - 00:59
Geolocation

El dia internacional dels boscos, el dia mundial de l'aigua i el dia mundial de la meteorologia, amb l'afegitó del dia dels residus, ja de collita pròpia. Tots, aixoplugats sota el títol de la Setmana del Medi Ambient.

Encetem aquestes jornades, amb ànims de continuïtat i amb l'antecedent de la festa de l'arbre, organitzada l'any passat i pensada més per la sensibilització de l'entorn que no per voler ser una gran plantada.

Volem ajudar a promoure els valors de conservació del nostre territori alhora que visibilitzem la feina de diversos col·lectius, alguns més conscients que d'altres de la feina que dia a dia ja estan fent.

Aquest primer any el centrem a les escoles i els projectes que ja treballen, com són lespassejades intergeneracionals, el Projecte Fonts i la meteorologia. Tot, acompanyats d'entitats i voluntaris que donaran suport en cada una de les activitats.

Coincidint també amb la setmana del comerç, des de la Unió de Botiguers i Comerciants i sota el títol “Porta la bossa” es farà campanya per conscienciar-nos de la necessitat de portar la compra amb la bossa de roba o el cabàs.

Aprofitem per demanar la col·laboració de voluntaris, sigui acompanyant als alumnes a les passejades, ajudant als petits a plantar algun arbre o refent algun parterre de jardineria o a les intervencions a les fonts. Necessitem gent a desbrossar, braços i mans que facin anar pales, aixades... O senzillament, gent amb ganes de conèixer els treballs de les escoles i de gaudir dels enginys fets de material reciclat.

Per més informació: Ajuntament de Prats. Regidoria de Medi ambient.

Us convidem a participar-hi!

Col·laboren: 

Serveis municipals, Ceip Lluçanès, Escola Fedac, Entitats i voluntaris de Prats de LLUÇANÈS.


 

Categories: 
Terra

Relacionats

Butlletí