Creixell es dota d'un enllumenat públic més eficient

09/02/2017 - 08:27

La Diputació de Tarragona donarà suport al municipi amb una aportació de 50.000 € per a actuacions de millora de l’enllumenat exterior.

La Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Creixell han signat un conveni que regula l'aportació de 50.000 € per part de la Diputació per a actuacions de millora de l’enllumenat exterior la plaça del Mirador i altres carrers de Creixell Mar; a les avingudes de Juli Cèsar i de Nostra Senyora de Montserrat, i als carrers de la Via Àpia, de Nostra Senyora dels Àngels i de la Via Cristina. Els canvis en l'enllumenat públic permetran un major estalvi i una millora quant a eficiència energètica.

L'acord l'ha signat el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, amb l'alcalde de Creixell, Jordi Llopart

La Diputació de Tarragona és entitat coordinadora territorial del Pacte d'Alcaldes i alcaldesses pel clima i l'energia i dóna suport als municipis de la seva demarcació per  contribuir a mitigar el canvi climàtic des del món local, amb la reducció d’un 40% d’emissions de CO2 l’any 2030.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Vilanova del Vallès continua amb la modernització de l'enllumenat públic, optant per la tecnologia LED per reduir la petjada de carboni municipal.

Notícia

Llinars del Vallès ha aconseguit estalviar un 60% en la seva factura energètica amb la substitució de pràcticament tots els punts d’il·luminació exterior i als equipaments

Notícia

La mesura permetrà millorà l’eficiència energètica i reduir la contaminació lumínica als carrers del nucli urbà i a totes les urbanitzacions que encara no compten amb llums LED

Butlletí