L'hort a casa

Font: Diputació de Barcelona

17/01/2017 - 14:42

Hi ha moltes raons per tenir un hort a casa: gaudir d'una afició, retrobar-te amb la natura en plena ciutat i a casa teva, consumir les hortalisses i verdures ben fresques i amb un sabor autèntic, col·laborar en la sostenibilitat urbana, crear un espai d'oci on tota la família hi podrà col·laborar i gaudir, estalviar, compartir l'experiència amb amics, etc.

A la Biblioteca Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí es va iniciar el projecte per crear un hort urbà i, aprofitant aquesta oportunitat, l'Ester Casanovas, aficionada i divulgadora dels horts urbans i autora del llibre Pagesos de ciutat, va ajudar a preparar-ho. En aquest vídeo explica, d'una manera clara i didàctica, com preparar un hort urbà des del començament fins al final, pas a pas, així com consells i tècniques per aconseguir treure'n el màxim profit.

L'hort de la Mercè, tal com s'ha anomenat l'hort de la biblioteca, es manté gràcies a voluntaris. 


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatSant Joan Despí
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Un estudi de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA-CERCA) avalua els beneficis d’omplir les ciutats d’horts urbans.

Article

MENJA, ACTUA, IMPACTA et proposa un viatge de descoberta dels efectes de la nostra manera de menjar i de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

Article

El projecte “Horts al terrat”, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha rebut el premi Nova Bauhaus de la Unió Europea en una cerimònia que s’ha celebrat a la ciutat de Brussel·les el divendres 12 d’abril.

Butlletí