L'hort a casa

Font: Diputació de Barcelona

17/01/2017 - 14:42

Hi ha moltes raons per tenir un hort a casa: gaudir d'una afició, retrobar-te amb la natura en plena ciutat i a casa teva, consumir les hortalisses i verdures ben fresques i amb un sabor autèntic, col·laborar en la sostenibilitat urbana, crear un espai d'oci on tota la família hi podrà col·laborar i gaudir, estalviar, compartir l'experiència amb amics, etc.

A la Biblioteca Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí es va iniciar el projecte per crear un hort urbà i, aprofitant aquesta oportunitat, l'Ester Casanovas, aficionada i divulgadora dels horts urbans i autora del llibre Pagesos de ciutat, va ajudar a preparar-ho. En aquest vídeo explica, d'una manera clara i didàctica, com preparar un hort urbà des del començament fins al final, pas a pas, així com consells i tècniques per aconseguir treure'n el màxim profit.

L'hort de la Mercè, tal com s'ha anomenat l'hort de la biblioteca, es manté gràcies a voluntaris. 


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatSant Joan Despí
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El Parc Agrari del Baix Llobregat té 160 hectàrees abandonades. A Central Parc han recuperat 5,5 hectàrees d’aquests espais en desús i els posen en valor a través de l’agricultura ecològica.

Article

Els horts ecològics constitueixen actualment espais educatius en constant expansió tant en centres d'educació infantil, primària i secundària, com a comunitats urbanes i rurals. La Xarxa Universitats Cultivades es va iniciar l'any 2015 amb la intenció de reunir aquelles universitats, col·lectius, i individus interessades en introduir el treball en els horts ecològics com a activitat curricular i extracurricular.

Article
L'Aplicació que t'ajuda a cuidar el teu hort

iHuerting t'ajudarà a cuidar les plantes del teu hort a la teva terrassa o jardí d'una forma simple i entretinguda. El teu smartphone o tablet et recordarà les tasques que has de realitzar en cada planta en el moment indicat.

Butlletí