El món de l'hort i la cuina de proximitat, a les biblioteques del Baix Llobregat

17/01/2017 - 14:35

Ja es pot consultar la programació del primer trimestre 2017 del cicle "De l'hort a la biblioteca", un projecte que compta amb la participació de 13 biblioteques del Baix Llobregat, adscrites a la Xarxa de Biblioteques Municipals, i que vol donar a conèixer els productes de proximitat i temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat.

El projecte "De l'hort a la biblioteca" és una iniciativa de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat guanyadora del Premi Teresa Rovira i Comas a la Innovació a les Biblioteques Públiques Catalanes el 2014, s'ha fet extensiu també als municipis de Cervelló, Corbera de Llobregat, Molins de Rei, Pallejà, el Papiol, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat. Així, durant aquest primer trimestre de 2017, s'han programat múltiples activitats (exposicions, clubs de lectura, tallers de tast i cuina, xerrades...) que volen apropar la ciutadania a una vida i una dieta més saludables, i alhora aprofitar els productes de proximitat. Podeu consultar amb detall totes les activitats en el següent enllaç: Activitats i biblioteques participants del projecte.

Pots consultar recursos dels horts a les biblioteques a l'enllaç.

Agenda d'activitats


 

Categories: 
Municipis: 
Baix Llobregat
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El Parc Agrari del Baix Llobregat té 160 hectàrees abandonades. A Central Parc han recuperat 5,5 hectàrees d’aquests espais en desús i els posen en valor a través de l’agricultura ecològica.

Article

Els horts ecològics constitueixen actualment espais educatius en constant expansió tant en centres d'educació infantil, primària i secundària, com a comunitats urbanes i rurals. La Xarxa Universitats Cultivades es va iniciar l'any 2015 amb la intenció de reunir aquelles universitats, col·lectius, i individus interessades en introduir el treball en els horts ecològics com a activitat curricular i extracurricular.

Article
L'Aplicació que t'ajuda a cuidar el teu hort

iHuerting t'ajudarà a cuidar les plantes del teu hort a la teva terrassa o jardí d'una forma simple i entretinguda. El teu smartphone o tablet et recordarà les tasques que has de realitzar en cada planta en el moment indicat.

Butlletí