Wasteinprogress: Fòrum internacional de gestió de residus municipals

dilluns, 6 febrer, 2017 - 00:00 a dimecres, 8 febrer, 2017 - 23:59
Fira de Girona
Geolocation

El primer fòrum internacional de gestió de residus municipals. Presentació de casos d’èxit de models de recollida de ciutats d’arreu del món amb resultats de reciclatge superiors al 60%.

Aparador de projectes d’innovació empresarial. Projectes que poden contribuir a l’assoliment dels objectius i dels resultats de reciclatge.

Punt de trobada professional. Presència d’empreses que poden acompanyar les administracions en el procés de millora de la gestió dels residus.

Espai de connexió entre el sector públic i el sector privat. Espai basat en el coneixement i la innovació, en l’àmbit de la gestió dels residus municipals.

PROGRAMA

INSCRIPCIONS


 

 

Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

Les millores en neteja viària s’aniran aplicant progressivament a tota la ciutat fins a estar implementades al 100% durant aquest proper octubre. Els nous models de recollida de residus seran una realitat al llarg del 2024. Es crearan Oficines de Suport a la Gestió de Residus per assessorar sobre temes de reciclatge, i es duran a terme diferents campanyes de sensibilització i conscienciació per millorar en el civisme

Notícia

Es tracta d’una campanya proposada per l’Associació de Naturalistes de Girona que té per objectiu fomentar el reciclatge d’elements com bolígrafs, retoladors, correctors o plomes estilogràfiques.

Article

La Asociación Técnica para la Gestión de Residuos y Medio Ambiente va atorgar el guardó al consistori gironí per la implantació de recollida de residus amb contenidors intel·ligents.

Butlletí