Wasteinprogress: Fòrum internacional de gestió de residus municipals

dilluns, 6 febrer, 2017 a dimecres, 8 febrer, 2017
Fira de Girona
Geolocation

El primer fòrum internacional de gestió de residus municipals. Presentació de casos d’èxit de models de recollida de ciutats d’arreu del món amb resultats de reciclatge superiors al 60%.

Aparador de projectes d’innovació empresarial. Projectes que poden contribuir a l’assoliment dels objectius i dels resultats de reciclatge.

Punt de trobada professional. Presència d’empreses que poden acompanyar les administracions en el procés de millora de la gestió dels residus.

Espai de connexió entre el sector públic i el sector privat. Espai basat en el coneixement i la innovació, en l’àmbit de la gestió dels residus municipals.

PROGRAMA

INSCRIPCIONS


 

 

Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

L'entitat esportiva Aligots de Girona, és un exemple del paper que les entitats poden assumir per implementar i donar a conèixer l'Agenda 2030.

Notícia

La institució ha analitzat l'impacte de totes les actuacions del Pla de Mandat 2020-2023 i compta amb un sistema de més de 1.200 indicadors per mesurar el grau de compliment dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l'Agenda 2030. "L'Agenda 2030 és el marc programàtic idoni per a la recuperació social i econòmica de la COVID-19", ha assenyalat Miquel Noguer, president de la Diputació.

Butlletí