9è Mercat d’intercanvi i segona mà de Martorell

dimarts, 29 novembre, 2016 - 10:00 a dimecres, 30 novembre, 2016 - 13:59
Geolocation

Coincidint amb la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Martorell organitza, el proper 27 de novembre, el 9è Mercat d’intercanvi i segona mà, de 10.00 a 14.00h, a la rambla de les Bòbiles. La participació és gratuïta i inclourà setanta places, les mateixes que en la darrera edició.

L’activitat s’adreça a “particulars, no comerços ni professionals del sector, que vulguin desprendre’s d’objectes de casa que ja no fan servir, per intercanviar-los o vendre’ls a preus assequibles, una segona opció que acostuma a tenir més èxit”, segons el regidor de Planificació Urbanística, Medi Ambient i Habitatge, Adolf Bargués, qui ha destacat que és “una gran oportunitat de donar una segona vida als objectes i fomentar la cultura del residu zero”.

Els articles habituals acostumen a ser aparells electrònics, roba, bijuteria, joguines, petits electrodomèstics, material esportiu, plantes, llibres o pel·lícules. Els productes hauran d'estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar. No es podran intercanviar ni vendre productes perillosos o nocius, ni animals, ni aliments, ni restes d'estoc.

S’instal·larà un punt informatiu on "es donarà conèixer les problemàtiques ambientals que genera el consum d'alguns productes d'ús quotidià i es farà un taller de manualitats per aprendre a fer un embolcall per l'entrepà de l'escola", ha dit Bargués.

Inscripcions

Els martorellencs interessats han de fer la sol·licitud de manera presencial a les oficines de l'Ajuntament de Martorell (carrer del Mur, 61). El telèfon d'informació és el 93 775 34 34, la inscripció és gratuïta, i s’acceptarà per rigorós ordre d’inscripció fins arribar a les 70 parades. Medi Ambient facilitarà als inscrits una taula i cadires per a poder exposar els articles. 


 

Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

Dins els actes de la Setmana Europa de la Prevenció de Residus, l’Ajuntament de Martorell ha presentat, aquest dimecres a la Sala Muxart del Centre Cultural, el nou Pla Local de Prevenció de Residus (PLPR) 2023-2030

Notícia

Durant la Setmana Europea de Prevenció de residus les 19 escoles que formen part d'Escoles + sostenibles de Sant Feliu han dut a terme diferents accions simbòliques per visibilitzar aquest projecte.

Article

Els mercats municipals de Sant Joan Despí -mercat de Les Planes i mercat del Centre- participen a la campanya Mercats Sostenibles de la Diputació de Barcelona, que consciencia a les persones usuàries dels mercats sobre la importància de reduir els envasos d’un sol ús.

Butlletí