Revista interactiva de l’ACUSTI.CAT

10/10/2016 - 15:12

Arran del primer Congrés d’Acústica de Catalunya (Acusti.cat) celebrat els dies 28 i 29 d’abril als espais de la Fira de Sabadell, en el marc del Dia Internacional de Conscienciació sobre el Soroll, s’ha publicat la revista interactiva, en la qual, podeu trobar tots els esdeveniments del Congrés.

El Congrés va comptar amb diverses activitats de debat i reflexió paral·leles a l'entorn dels REPTES, dels DILEMES que es presenten al voltant de la problemàtica del soroll, i va oferir taules rodones, solucions i tallers demostratius a problemes concrets (tecnològiques, intangibles i socials).


 

Relacionats

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Article

Del 22 al 28 d'abril d'aquest 2024 se celebra a Catalunya la Setmana Sense Soroll que promou mesures i iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la difusió, sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control, així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria.

Butlletí