Renovació de 1.082 punts de llum a Sant Vicenç de Montalt

10/10/2016 - 10:06

Ja han començat els treballs de renovació de l'enllumenat públic. En conjunt, s’actuarà en 1.082 punts de llum distribuïts per tot el municipi i hi ha previstes intervencions de renovació i/o substitució de columnes, lluminàries i làmpades.

S'han iniciat al passeig Marquès de Casa Riera  els treballs de renovació de la xarxa d'enllumenat públic de Sant Vicenç de Montalt, una actuació que forma part del projecte d’eficiència energètica de la població.

L'empresa Elèctrica Boquet, S.L., està executants els treballs que tindran una durada de 3 mesos i un cost de 434.848,41 euros que es finançaran amb un crèdit de l’IDAE (Instituto para la Diversificación y el Ahorro de Energía) a interès zero.

Aquest canvi de lluminàries implicarà un estalvi de 225.000 kW/h/any, l’equivalent al 26,74% del consum total. Així mateix, el projecte permetrà també racionalitzar el consum i la modulació de les intensitats, ja que s’eviten els excessos d’il·luminació i l’emissió de llum cap al cel, prioritzant que la llum projectada permeti veure millor els espais i objectes il·luminats. Tanmateix, també s’obtindran altres beneficis, com els derivats de la superior vida útil de les làmpades de leds.

El contracte signat per l'Ajuntament i l'empresa Elèctrica Boquet, S.L., preveu que els adjudicataris es faran càrrec de diverses obres de millora addicionals, valorades en més 455 mil euros.


 

Categories: 
Municipis: 
MaresmeSant Vicenç de Montalt

Relacionats

Notícia

Diversos carrers de Mataró disposaran d’un nou sistema d’enllumenat LED que suposarà un estalvi energètic anual del 52%. Les obres, amb una durada de 4 mesos i un cost de 135.990 €, s’emmarquen en el Pla Director de l’Enllumenat Públic i en el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima de Mataró (PAESC) com a mesura de reducció d’emissions i eficiència energètica i compten amb finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea (FEDER).

Article
Es basen en reduir la potència contractada

Torre Balcells

L’Ajuntament del Prat s’ha acollit a l’opció de reduir les potències contractades, recollida en el decret d’estat d’alarma, per aplicar-la en 29 equipaments municipals. Gràcies a això, està estalviant 600 al dia en la factura elèctrica.

Article

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica ha realitzat aquest estiu dos projectes energètics que han comportat el canvi de la il·luminació de les escoles públiques i la instal·lació d’una planta fotovoltaica a l’Escola Bernat de Mogoda.

Butlletí