Exposició "Actuem amb energia" a Sant Andreu de la Barca

dimarts, 18 octubre, 2022 - 00:00 a diumenge, 30 octubre, 2022 - 23:59
Biblioteca Aigüestoses. Sant Andreu de la BarcaL'exposició Actuem amb energia consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya.

L'exposició "Actuem amb energía" mostra com, a partir d'un recurs que es troba a la natura, podem acabar encenent un llum; els avantatges i els inconvenients derivats d'aquest procés; com es pot veure influenciat per l'estalvi i l'ús eficient de l'energia en el nostre dia a dia, i com les administracions locals, nacionals i internacionals hi tenen un paper important.

L'exposició Actuem amb energia consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya i a la província de Barcelona.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona

L’exposició es realitzarà en el marc de la Setmana Europea de l’Energia

Visita guiada: data pendent de concretar.
 

I si no pots anar-hi... aquí tens la versió virtual!

 


 


 

Organitzador: 
Diputació de Barcelona
Categories: 
Educació ambiental
Energia

Relacionats

Article

Parets presenta la campanya per renovar l’enllumenat públic ‘Parets LED'S Go!’

Article

L’espai ofereix assessorament i informació sobre actuacions que promoguin l’eficiència energètica i la mitigació dels efectes del canvi climàtic.

Article
 

S’inicien les obres d’instal·lació de les primeres plaques solars del projecte Mollet Solar a l’Escola Can Besora. 

 

Butlletí