Exposició "Actuem amb energia" a Sant Pere de Ribes

dissabte, 8 octubre, 2022 - 00:00 a 23:59
L’Aulari Blanc (Les Roquetes) C/ Miguel Servet s/n Sant Pere de Ribes

L'exposició Actuem amb energia consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya.

L'exposició "Actuem amb energía" mostra com, a partir d'un recurs que es troba a la natura, podem acabar encenent un llum; els avantatges i els inconvenients derivats d'aquest procés; com es pot veure influenciat per l'estalvi i l'ús eficient de l'energia en el nostre dia a dia, i com les administracions locals, nacionals i internacionals hi tenen un paper important.

L'exposició Actuem amb energia consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya i a la província de Barcelona.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona

L’exposició es realitzarà en el marc de la Setmana Europea de l’Energia.

Visita guiada: 8 d’octubre, de 10 a 13h. La visita guiada complementarà les portes obertes de la caldera de biomassa del nucli de Ribes.
 

I si no pots anar-hi... aquí tens la versió virtual!
 


 

 


 

 

Organitzador: 
Diputació de Barcelona
Categories: 
Educació ambiental
Energia

Relacionats

Notícia

La voluntat municipal és que totes les famílies inscrites puguin tenir l’energia solar i de Km0 que ofereix aquest projecte

Article
Dia Mundial de l'Aigua 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Acte
16/03/2024 - 10:00
Centre d'Estudis del Mar (passeig Marítim, 72. Sitges)

Butlletí