Exposició "Actuem amb energia" a Castellbisbal

dilluns, 17 octubre, 2016 - 00:00 a diumenge, 30 octubre, 2016 - 22:59
Geolocation

L'exposició Actuem amb energia consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya.

L'exposició "Actuem amb energía" mostra com, a partir d'un recurs que es troba a la natura, podem acabar encenent un llum; els avantatges i els inconvenients derivats d'aquest procés; com es pot veure influenciat per l'estalvi i l'ús eficient de l'energia en el nostre dia a dia, i com les administracions locals, nacionals i internacionals hi tenen un paper important.

L'exposició Actuem amb energia consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya i a la província de Barcelona.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona


 

Organitzador: 
Diputació de Barcelona
Categories: 
Educació ambiental
Energia

Relacionats

Article

L’aigua prové de la depuradora de Sabadell i arriba al municipi en camions cisterna. Properament s’espera poder fer ús també de l’aigua de la depuradora del Prat de Llobregat

Acte
20/04/2024 - 00:00
Rubí
Notícia

Prop d’una seixantena d’activitats programades tindran lloc del 20 al 28 d’abril i inclouran esdeveniments ja consolidats com la Fira de la Terra o la visita a les masies de la ciutat.

Butlletí