Ecofòrum'16: Jornada sobre la contaminació, la qualitat de l'aire i la salut

dijous, 20 octubre, 2016 - 09:30 a divendres, 21 octubre, 2016 - 13:59
A l’Auditori del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, mNACTEC
Geolocation

Ens plau informar-vos sobre la propera edició de l'Ecofòrum que organitza el Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa. Enguany, el tema tractat és "La Contaminació, la Qualitat de l'Aire, i la Salut".

La jornada se celebrarà el proper 20 d'ocubre de 2016 a l'Auditori del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC - Rambla d'Ègara, 270).

L’ECOFÒRUM, pretén ser un espai comú de debat i d’intercanvi de coneixements tècnics i pràctics sobre diferents vectors ambientals, on els diversos àmbits de la ciutadania, conflueixin, i les aportacions plantejades serveixin per a millorar els nostres hàbits mediambientals.

En aquest cas, la reflexió i el debat permetrà parlar respecte a un problema que tenim en aquests moments i que cal afrontar d’una manera activa i aplicant solucions que redueixin els seus impactes, sobretot en la salut de les persones, la qualitat de l’aire, i com reduir les emissions contaminants.

Per tant, és una molt bona oportunitat perquè entre tots i totes hi reflexionem i activem mesures al respecte que ajudin a buscar solucions i compromís entre tota la ciutadania des dels diferents àmbits i perspectives.

Enguany, el tema tractat és "La Contaminació, la Qualitat de l'Aire, i la Salut", i comptarà amb la participació de 3 ponents de destacat reconeixement nacional i internacional que ens il·lustraran sobre aquest tema: Sr. Xavier Querol (CSIC - IDAEA), Sr. Jordi Sunyer (ISGLOBAL- CREAL), i Sra. Anna Oudin (Doctora de la Universitat d'UMEA).

Inscripcions fins el dia 13 d’octubre al Centre de Documentació i Educació Ambiental (CDEA).
Per correu electrònic: cdea@terrassa.cat
Per a més informació: Tel. 93 739 70 70 ext. 4131


 

Organitzador: 
Ajuntament de Terrassa
Categories: 
Contaminació

Relacionats

Article

L’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona ha acollit una jornada en què alumnat dels centres Jaume Cabré i Escola Tecnos (Terrassa) i Ca n'Oriac i Narcisa Freixas i Cruells (Sabadell) han presentat els projectes que han dut a terme al llarg d'aquest curs sobre com reduir la contaminació atmosfèrica als seus instituts.

Notícia

El Projecte d’Impuls de la Transició Energètica a la Llar i la Indústria del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha fet possible informar fins a 1335 comunitats de propietaris i la configuració de 4 projectes d’autoconsum compartit entre indústries.

Article

TAIGUA substituirà més de 12 mil metres de canonades amb una inversió de 3,6 milions d'euros.

Butlletí