Congrés RECUWATT, Recycling, energy and life

dijous, 27 octubre, 2016 - 00:00 a divendres, 28 octubre, 2016 - 23:59
Geolocation

Torna el RECUWATT!!!

Es un plaer informar-vos que el 27 i 28 d’octubre d’aquest any se celebrarà la quarta edició delCongrés RECUWATT en el recinte del Tecnocampus de Mataró.

Com ja sabeu, RECUWATT és la trobada professional de referència al sud d’Europa sobregestió de residus i valorització energètica i que genera un ambient de networking professional entre les empreses i les entitats d’arreu del món.

RECUWATT 2016 continuarà potenciant les col·laboracions tant en l’àmbit nacional com internacional i oferirà solucions innovadores i tecnològiques que responguin eficaçment a reptes com la gestió eficient de recursos i infraestructures o els nous models de col·laboració públic-privada.

Trobareu més informació en aquest enllaç - CALL FOR PAPERS RECUWATT

Comptarem novament amb el programa de conferències amb els millors ponents nacionals i internacionals, sobre diferents temàtiques d'interès i actualitat al nostre secotr, i com a principal novetat, enguany hem llençat un Call for Papers per introduir en el programa una sessió més tècnica i específica amb les millors propostes, que us convidem a conèixer i a difondre entre els vostres contactes!


 

Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

Mataró implanta una plataforma informàtica per millorar el seguiment del contracte de recollida de residus i neteja

Acte
14/11/2023 - 08:30
Tecnocampus Mataró. Avda. Ernest Lluch, 32
Article

El projecte Orgànica circular Mataró aprofita les restes de menjadors escolars com adob dels cultius de les Cinc Sénies

Butlletí