Vehicle Elèctric ​i Mobilitat sostenible a la Riera de Caldes

23/06/2016 - 08:04

​El Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE) es un centre pioner dissenyat específicament per donar serveis en els tecnologies del vehicle elèctric lleuger, i oferir un seguit de recursos de suport al teixit empresarial del territori per a la promoció de noves línies de negoci basades en el sector del vehicle elèctric.

Des del CREVE es promou un model de mobilitat sostenible ​basat en el vehicle elèctric.  Aquesta aposta de futur, a més de ser positiva per la ciutadania, representa també, en clau de territori, ​una oportunitat econòmica pel teixit empresarial i ha donat lloc a una oferta formativa innovadora i pionera.

El Vehicle Elèctric (VE) ha estat assenyalat com a un dels projectes tractors del desenvolupament empresarial a Catalunya. La Riera de Caldes té un important sector empresarial que hi està vinculat i el desenvolupament del VE defineix oportunitats en molts àmbits que el territori ha de promoure.

El projecte està finançat pel programa d’Innovadors del SOC i per la Diputació de Barcelona, mitjançant una assistència tècnica.

El projecte pretén incorporar empreses a les oportunitats d’aquest sector:  empreses de fabricació, manteniment i reparació de vehicles de dues rodes. I també pretén continuar formant professionals en el manteniment i la reparació de vehicles elèctrics, especialment els lleugers.

Des del CREVE:

 

CONTACTE 
Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda
​CREVE (Centre de Recursos del Vehicle Elèctric)
Desenvolupament Local
Plaça del Treball, 1
08130 Santa Perpètua de Mogoda
Telèfon: 93 544 61 63 
mail: vehicleelectric@rieradecaldes.com


 

 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OccidentalSanta Perpètua de Mogoda
Etiquetes: 

Relacionats

Article

L'Associació de Municipis de la Riera de Caldes estrena un vídeo promovent la Transició Energètica del territori, en especial, en les empreses situades als polígons industrials.

Notícia

El Ple de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha donat llum verda al Pla estratègic per fomentar la mobilitat elèctrica. La previsió és que el parc de vehicles elèctrics i híbrids endollables creixi un 260% fins a l’any 2028.

Article

La web detalla el consum energètic i hídric dels equipaments municipals i les mesures preses per fomentar l’estalvi

Butlletí