Aplicació mòbil ArgentonaEnergia

Font: Ajuntament d'Argentona
13/06/2016 - 08:57

L'Ajuntament d'Argentona ha estrenat l'aplicació mòbil ArgentonaEnergia que ja es pot descarregar a Google Play

Argentonaenergia és una aplicació que permet la visualització de dades energètiques dels diferents equipaments municipals d'Argentona, així com veure comparatives entre els consums i imports facturats. També permet visualitzar els certificats energètics per a cadascun dels equipaments entre altres funcionalitats.

L'aplicació mòbil es presenta pocs mesos després de la posada en marxa del web www.argentonaenergia.cat. El portal recull dades de facturació des de l’any 2011 a partir dels fitxers digitals facilitats per les companyies subministradores d’aquests serveis, amb dades generals i detallades de cadascuna de les instal•lacions.

En el marc de la Setmana de l'Energia, el proper dimecres 15 de juny a les 19 hores, l'enginyer municipal de l'Ajuntament d'Argentona, Xavier Valls oferirà la xerrada "Pla de gestió i eficiència energètica municipal". L'acte es durà a terme al Saló de Pedra.


 

Categories: 
Municipis: 
MaresmeArgentona

Relacionats

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Article

Les escoles de Primària Mare de Déu de Montserrat i Marià Cubí i l'Institut Ramon Turró participen aquest curs en el "Projecte 50/50" d'estalvi energètic en els centres educatius.

Acte
19/03/2024 - 18:00
Espai l'Amistat. Carrer Sant Antoni, 60. Premià de Mar

Butlletí