Festa del Medi Ambient a Arenys de Mar

dissabte, 4 juny, 2016 - 10:00 a diumenge, 5 juny, 2016 - 13:59
Geolocation

Ja fa un any que a Arenys de Mar vam introduir el nou servei de recollida selectiva, amb el qual ens hem proposat fer més fàcil i més a prop el fet de reciclar, passant del 32% de recollida selectiva el 2014 al 46% el 2015, superant en alguns mesos el llindar del 50%. La introducció d'aquestes millores ens ha permès recuperar més i millors materials, reduint l'impacte ambiental derivat dels residus i millorar, alhora, el balanç econòmic que ha permès reduir la taxa d'escombraries del 2016.

És per això que volem celebrar amb tota la ciutadania els resultats aconseguits. I ho farem amb la Festa del Medi Ambient que hem preparat pel pròxim dissabte 4 de juny al nou tram cobert de la Riera, i que també suposa l'adhesió d'Arenys de Mar a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra cada 5 de juny. Així, a partir de les 10 del matí del dissabte, tindrem inflables per als infants i tallers per a tota la família, a més de regals i altres sorpreses. En aquest sentit, podem avançar, per exemple, que premiarem els veïns i comerços que més i millor han participat en la recollida Porta a Porta.

També durant la setmana del 6 de juny, l'Ajuntament donarà bosses compostables a tots els habitatges que participen en la recollida selectiva de l'orgànica.

Amb aquesta celebració volem fer incís, també, en què el repte continua i que encara podem fer més, ja que ens hem fixat l'objectiu d'assolir el 60% de recollida selectiva l'any 2020. Per aquest motiu seguirem ampliant el Porta a Porta, amb més informació i millorant el servei, amb la complicitat de la ciutadania.

Ens veiem a la Festa del Medi Ambient del pròxim 4 de juny. No hi pots faltar!


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

Vuit centres educatius de L’Hospitalet han participat enguany en la Marató   La campanya s’ha dut a terme durant tot el mes de febrer, amb l’objectiu de fomentar bones pràctiques en l’ús i el consum eficient de l’energia i l’aigua en un context d’emergència climàtica

Notícia

La brigada municipal ha començat a utilitzar aigua no potable del pou del Xifré pel baldeig de riera i carrers. 

Notícia

1.620 alumnes han seguit les xerrades sobre canvi climàtic impartides pel Consell Comarcal del Maresme

Butlletí