Informació sobre el mosquit tigre

Font: Ajuntament de Reus
20/05/2016 - 09:15

Tríptic amb consells i mètodes per evitar la proliferació del mosquit trigre, elaborat en el marc d'una campanya a Reus.

La regidoria de Medi Ambient i Ocupació de l’Ajuntament de Reus està duent a terme una campanya informativa a la ciutadania amb l’objectiu de prevenir i assessorar als veïns de la ciutat sobre els mètodes de control de l'expansió del mosquit tigre. Aquesta campanya va començar el dia 9 de maig i finalitzarà el dia 27 de maig.

Amb la campanya informativa, es distribuiran 1.000 tríptics amb consells i mètodes per evitar acumulacions d'aigua —ja que es considera l’acció més efectiva per evitar la posta d'ous i el creixement de les larves—, com evitar picades i com curar-les.

Aquesta acció es reforçarà, preferentment, en les zones de la ciutat amb més presència d’habitatges unifamiliars amb de piscines. També es visitaran i s'informarà als establiments de venda de flors i diferents clubs esportius de la ciutat. L’Ajuntament ha contractat una empresa per dur a terme la campanya.


 

Categories: 
Municipis: 
Baix CampReus
Etiquetes: 
AdjuntMida
PDF icon Fulletó informatiu399.43 KB

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Reus ha elaborat la guia “A Reus, festes sostenibles” amb l’objectiu d’oferir idees i recomanacions als organitzadors d’esdeveniments a la ciutat per tal d’aconseguir unes festes més respectuoses amb el medi ambient.

Notícia

L’Ajuntament de Reus engega el projecte per a la renaturalització i la resiliència de la ciutat, RENATUReus. I ho fa amb la licitació dels contractes per a la redacció dels projectes bàsic i executiu de les obres de naturalització d’entorns escolars i refugis climàtics a les escoles Pompeu Fabra, General Prim, Teresa Miquel i Marià Fortuny

Butlletí