4t Seminari Internacional de Convivència planetària: Construïm Biocivilització

dimecres, 27 abril, 2016 - 17:00 a dissabte, 30 abril, 2016 - 20:30
Espai Francesca Bonnemaison

En la 4a edició del Seminari, volem incorporar una reflexió i una aportació des de l’esfera local. Si el canvi de paradigma ha de començar per l’individu i les seves pràctiques quotidianes, el canvi en la dimensió política també ha d’arrencar en el nivell local, on el valor de la proximitat ha de permetre actuacions més compromeses i amb una major participació i diàleg amb la ciutadania.

Així, el Seminari Internacional de Convivència planetària: Construïm Biocivilització es planteja com un espai de reflexió atent als avenços (i retrocessos) que en el camp de la reflexió i de la pràctica es venen succeint a tot el planeta, més part d’un procés que un fi en sí mateix. Una oportunitat de diàleg i construcció col·lectiva que connecta Barcelona amb els moviments biocivilizatoris que van avançant a diferents punts del planeta.

PROGRAMA

INSCRIPCIONS


 

Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

La jornada de networking de la Xarxa Barcelona + Sostenible, que es va celebrar el 29 de setembre, va acollir 158 assistents de més de 120 organitzacions de la ciutat que es van aplegar al Born Centre de Cultura i Memòria.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

La publicació coral Educación ecosocial a la luz de los siete saberes de Edgar Morin - d'accés gratuït - ha estat coordinada per José Manuel Gutiérrez-Bastida i José Ignacio De Guzmán-Alonso.

Butlletí