Compra de vehicles elèctrics purs

Font: Àrea Metropolitana de Barcelona
30/03/2016 - 14:05

Bona pràctica dins el projecte GPP 2020 de licitació de la compra de vehicles elèctrics per part de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

El projecte GPP 2020 pretén difondre arreu d’Europa una contractació pública de baixes emissions de carboni en suport dels objectius de la UE d’assolir, de cara al 2020, una reducció del 20% de les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle, un augment del 20% en l’ús d’energies renovables i un augment del 20% de l’eficiència energètica.

En el transcurs de tres anys, el GPP 2020 implementarà més de 100 concursos baixos en carboni per tal d’assolir reduccions significatives d’emissions de CO₂.Teniu el llistat complet a l'enllaç.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

La remodelació dels jardins de les Tres Xemeneies, al Poble-sec, suposa un pas endavant en la millora de l’eficiència energètica i la reducció de la contaminació en els treballs urbanístics. L’actuació permetrà eliminar barreres arquitectòniques i dinamitzarà l’espai.

Notícia

S'ampliarà la xarxa metropolitana pública actual de 10 a 102 a finals del 2024

Article

TMB i Indcar han signat un acord per a realitzar proves reals amb el minibús en les línies de Barcelona durant 3 mesos. La signatura ha tingut lloc en el marc del congrés mundial de transport públic de la UITP de Barcelona, on ha estat presentat el nou minibús sostenible d'INDCAR.

Butlletí