Jornada de presentació ordenança municipal d’estalvi d’aigua en el marc del projecte LIFE Minaqua

divendres, 8 abril, 2016 - 11:00 a 14:04
Geolocation

LIFE MINAQUA és un projecte demostratiu d’estalvi d’aigua a instal·lacions de rentat de vehicles mitjançant l’ús de tecnologies naturals i detergents biodegradables.
S’està desenvolupament de forma paral·lela a les instal·lacions de Grup Fundació Ramon Noguera, a Girona, i a les de GUREAK, a Sant Sebastià, en col·laboració amb la
Universitat de Barcelona, l’Institut Químic de Sarrià i Aqualogy. 

Té l’objectiu de difondre mesures d’estalvi d’aigua a les instal·lacions de rentat de vehicles, activitats on es consumeix una important quantitat d’aigua de xarxa.

Amb el projecte, es proposa reduir el consum mitjançant la reutilització de l’aigua residual produïda i adequadament recuperada, i incloure aquesta mesura en les ordenances municipals per l’estalvi d’aigua.

PROGRAMA i INSCRIPCIONS


 

Organitzador: 
LIFE Minaqua
Etiquetes: 
Categories: 
Aigua

Relacionats

Acte
10/04/2024 - 10:00
Masia de Can Coll. Lliçà de Vall
Notícia

600 alumnes d’una dotzena d’escoles i instituts de la ciutat han participat en una jornada d’educació ambiental a la llera del riu per commemorar el Dia Mundial de l’Aigua. Tot un seguit d’activitats i tallers que han proposat els estudiants de secundària per  divulgar entre els més joves les conseqüències que  poden tenir les nostres accions sobre el medi ambient.

Notícia

Un cop la Generalitat de Catalunya ha aprovat i publicat el nou Decret per flexibilitzar les mesures a adoptar per la situació de sequera, les diverses associacions municipalistes han valorat les mesures adoptades. En alguns casos es consideren insuficients o impossibles de gestionar per part dels ajuntaments.

Butlletí