EcoFira, la Fira ecològica de l’Alta Segarra i de l’Anoia

diumenge, 10 abril, 2016 - 10:00 a dilluns, 11 abril, 2016 - 09:59
Geolocation

El diumenge 10 d'abril se celebrarà l'EcoFira de Calaf, l'única fira dedicada al producte ecològic de la comarca de l'Anoia i de l'Alta Segarra. Es tracta d'una mostra que es vol posicionar com una referència entre els certàmens d'aquesta matèria i que pren el relleu de l'EcoFira d'Òdena, que durant els últims tres anys s'ha celebrat en aquesta població de la conca anoienca. Aquest matí la fira s'ha presentat als mitjans de comunicació.



 

Organitzador: 
Ajuntament de Calaf
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Compra verda/Consum
Ecològic

Relacionats

Article

Directori de comerços, mercats, restaurants i d'altres recursos que ofereixen productes d'alimentació sostenible i la possibilitat de consum de proximitat a la ciutat de Barcelona.

Article

Per una alimentació sostenible. Actuem! és una exposició itinerant que recorre els districtes de la ciutat de Barcelona per parlar sobre l’alimentació sostenible i de proximitat. Arriba als voltants dels mercats municipals dins d’un contenidor de transport i roman a cada localització una setmana, des de mitjan octubre fins a principis del 2022. L’objectiu és acostar a la ciutadania les qüestions que es plantegen enguany en el marc de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible.

Article

Per primer cop s’ha quantificat la petjada de carboni que genera l’alimentació a la ciutat de Barcelona. Un estudi elaborat per Barcelona Regional, amb la col·laboració d’Inèdit, exposa que el consum de begudes i aliments a la ciutat (incloent-hi la producció, l’envasat i la distribució i, per tant, també tenint en compte les emissions generades fora de l’espai geogràfic de la ciutat) suposa l'emissió de 2,5 milions de tones anuals de diòxid de carboni (CO2).

Butlletí