19a edició del Mercat del Trasto

dimarts, 19 abril, 2016 - 10:00 a dimecres, 20 abril, 2016 - 09:59
Geolocation

El Mercat del Trasto de Badalona és una fira que té com a objectiu donar valor als objectes usats que estiguin en bon estat per tal que no es converteixin en residus i donin servei a alguna persona que els necessiti. Aquesta edició del mercat del Trasto tindrà més de 500 parades.

Com s’ha fet en les darreres edicions, el Mercat del Trasto té una vessant solidària i totes les persones que hi posin una parada hauran d’aportar, com a mínim, un quilo de menjar envasat (preferiblement arròs, pasta, oli o llet). Aquesta acció també està oberta a qualsevol persona que s’adreci al mercat. Tots els aliments recollits a la carpa de Voluntaris Badalona es donaran al Banc d’Aliments.


 

Organitzador: 
Ajuntament de Badalona
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Compra verda/Consum
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

Quatre Escoles Bressol Municipals de Barcelona lideren el projecte RECOMPARTIM 2.0 que promou la reutilització i l’intercanvi de roba i objectes infantils per a un futur més sostenible i solidari

Notícia

El projecte ‘Economia circular comunitària’ sensibilitza sobre la importància d'introduir petits canvis en els nostres hàbits de consum com gestionar els residus o comprar productes de proximitat.

Notícia

El Govern de la Generalitat de Catalunya licitarà el desdoblament de la canonada per resoldre de manera definitiva la fuita històrica de Badalona.

Butlletí