DIA MUNDIAL DE L'AIGUA

divendres, 22 març, 2024 - 00:00 a 23:59

El Dia Mundial de l'Aigua se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua i la defensa de la gestió sostenible dels recursos hídrics. L'Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 22 de de març de 1993 com el primer Dia Mundial de l'Aigua, després que la seva celebració s'aprovés a la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient i el Desenvolupament (CNUMAD) l'any 1992.

El Dia Mundial de l'Aigua 2024 a escala internacional té com a lema Aigua per la Pau (Water for Peace). 

La diada serveix per explicar quines accions es desenvolupen. Es recomana fer servir les xarxes socials i els hashtags:

#diamundialaigua #worldwaterday . 
 

Més informació internacional i materials de la campanya del WorldWaterDay.

 


 

Categories: 
Aigua

Relacionats

Notícia

Prop d’un centenar de persones participen en la jornada de portes obertes a les instal·lacions del Consorci Besòs Tordera, amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua i de la Meteorologia.

Notícia


 

Amb el lema ‘Estalviem aigua, tanquem l’aixeta’, l’Ajuntament de Martorell ha posat en marxa una campanya de difusió per fomentar l’estalvi i la reutilització d’aigua a les llars.

Notícia

La plaça de la Llibertat de Reus acull tot un seguit de jocs i tallers al llarg de divendres 22 de març, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Aigua, organitzats per l'Ajuntament i Aigües de Reus. La convocatòria vol ser una jornada amb un component lúdic i que, alhora, contribueixi a la reflexió sobre  els usos i la necessitat de fer un consum responsable de l’aigua

Butlletí