DIA MUNDIAL DE L'AIGUA

diumenge, 22 març, 2020

 

El dia mundial de l’aigua 2020, el 22 de març, tracta sobre la relació de l’aigua i el canvi climàtic, i com es vinculen de manera inextricable ambdós.

NO PODEM ESPERAR

L’adaptació als efectes de l’aigua del canvi climàtic protegirà la salut i salvarà vides. L’ús d’aigua de manera més eficient reduirà els gasos d’efecte hivernacle dels sistemes de tractament. No ens podem permetre esperar.

TOTHOM HI TÉ UN PAPER A JUGAR

El Dia Mundial de l'Aigua se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua i la defensa de la gestió sostenible dels recursos hídrics. L'Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 22 de de març de 1993 com el primer Dia Mundial de l'Aigua, després que la seva celebració s'aprovés a la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient i el Desenvolupament (CNUMAD) l'any 1992.

La diada serveix per explicar quines accions es desenvolupen i es recomana fer servir les xarxes socials (Twitter, Facebook, Instagram...) i el hashtag / paraula clau #diamundialaigua #worldwaterday #acaworldwaterday2020 . Més informació internacional del WorldWaterDay .


 

Categories: 
Aigua

Relacionats

Article
Pel Dia Mundial de l'Aigua

El consum d’aigua a Andorra es va situar el 2018 (segons les darreres dades disponibles) en 230 litres per habitant i dia, una xifra que està lluny dels 150 litres diaris que el ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat s’ha marcat com a fita.

Article

L’Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua Pública (AMAP) i Enginyeria sense Fronteres (ESF) publiquen la versió catalana d’aquest Manual de remunicipalització dels serveis públics de l’aigua, la versió original del qual ha estat liderada per l’Associació Espanyola d’Operadors Públics d’Abastament i Sanejament (AEOPAS).

Article

El cicle AiguArt 2020 torna amb un munt d’activitats per a tots els públics a Barcelona. 

Butlletí