Rubí Brilla

Vídeo per entendre aquest projecte d'eficiència energètica
Font: Ajuntament de Rubí
07/03/2016 - 09:54

Rubí vol esdevenir un referent nacional i internacional en l'eficiència energètica i l'ús d’energies renovables en entorns industrials, comercials i domèstics.

 

Rubí Brilla és un dels projectes estratègics impulsat des de l'Ajuntament de Rubí. L'objectiu del projecte és que la ciutat de Rubí esdevingui un referent nacional i internacional en l'eficiència energètica i l'ús d’energies renovables en entorns industrials, comercials i domèstics, com a factor de millora de la competitivitat i millora ambiental del territori. 

Aquest objectiu neix de la voluntat de l'Ajuntament de Rubí de fer extensius a tots els sectors els objectius de reducció d'emissions adquirits amb el compromís del Pacte d'Alcaldes: reduir un 20% les emissions de CO2 fins el 2020, incrementant un 20% l'ús de renovables i l'eficiència energètica.


 

Municipis: 
Vallès OccidentalRubí
Etiquetes: 

Relacionats

Article

La web detalla el consum energètic i hídric dels equipaments municipals i les mesures preses per fomentar l’estalvi

Notícia

Les escoles El Turó, Font del Roure i Vinyes Verdes de Masquefa han editat tres vídeos sobre l’estalvi energètic.

Article

Davant la situació de sequera, l’Ajuntament de Canovelles ha engegat una campanya amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre el fet que l’aigua és un recurs molt escàs i que cal reduir-ne el consum.

Butlletí