RD4, la cadira feta 100% amb plàstic reciclat

Sostenible.cat
06/04/2009 - 00:00

Què sóc? Imaginem una cadira feta amb plàstic 100% reciclat de forma artesanal i amb un disseny innovador que pot tornar a ser fosa per donar forma a una nova cadira, també única. Aquest és el cas del producte RD4 Chair, la qual no necessita fixacions ni coles, i per tant es pot reciclar tantes vegades com es vulgui, generant en cada cas un disseny únic.

En quina/es fase/s sóc més sostenible? Perquè?
- Extracció de materials: s'elabora a partir de plàstic reciclat.
- Eliminació: un cop finalitza la seva vida útil, es pot liquar i tornar a donar forma a una nova cadira, sense haver de separar cap compost, ja que tot és plàstic reciclat (no porta coles, per exemple).

**Si coneixeu algun ECOdisseny interessant, envieu-nos un mail a redaccio@sostenible.es. Aquesta no pretén ser una secció tancada, tot el contrari!

Especial ECOdissenys a 'Sostenible'
1. Öko-ball, la bola per rentar sense sabó 

Relacionats

Article

En aquest vídeo de l'ACA ens parlem de quin és el camí que ha de fer l'aigua, des que es capta del riu, de l'aqüífer, o bé es rep des d'una dessalinitzadora, abans que arribi a la teva aixeta. Un procés llarg i complex que ens ajuda a prendre consciència del valor que té l'aigua en la nostra vida.

Article

Butlletí