Tot el que cal saber de la cuina solar

20/10/2002 - 00:00

La cocció solar contribueix a reduir les emissions de gasos amb efecte hivernacle i solucionar parcialment el problema de la crisi de la llenya. Disposem de la tecnologia para muntar una central térmica de 600 watts per uns 0,25 euros/watt i coure els aliments només amb l'ajut de la llum del Sol. Com aconseguir una cuina d'aquest tipus? Quines possibilitats té? Quins models hi ha? Quin ús tenen arreu del món? Aquestes preguntes, i algunes altres, tenen la seva resposta al molt recomanable número de juny del suplement de Perspectiva Escolar, Perspectiva Ambiental, coeditat amb la Fundació Terra. N'hi ha una versió en paper, però també es pot aconseguir a la xarxa a www.ecoterra.org, a través d'una descàrrega de pdf de 1900 Kb en català i de 550 Kb en castellà.


Relacionats

Article

El projecte europeu UP2030 posa a l’abast de les ciutats una plataforma de serveis per avançar cap a la neutralitat climàtica, oferint eines i recursos per transformar els seus espais urbans cap a la resiliència climàtica i de manera inclusiva

Article

La Diputació de Barcelona presenta a CONAMA 2025 Municipis pel Clima, una nova eina per accelerar la transició ecològica local

Article


Aquest any 2025 es compleix els 25 anys que els municipis de Tiana, Tona i Riudecanyes van ser els primers municipis catalans a implantar la recollida selectiva porta a porta.

Butlletí