Tot el que cal saber de la cuina solar

20/10/2002 - 00:00

La cocció solar contribueix a reduir les emissions de gasos amb efecte hivernacle i solucionar parcialment el problema de la crisi de la llenya. Disposem de la tecnologia para muntar una central térmica de 600 watts per uns 0,25 euros/watt i coure els aliments només amb l'ajut de la llum del Sol. Com aconseguir una cuina d'aquest tipus? Quines possibilitats té? Quins models hi ha? Quin ús tenen arreu del món? Aquestes preguntes, i algunes altres, tenen la seva resposta al molt recomanable número de juny del suplement de Perspectiva Escolar, Perspectiva Ambiental, coeditat amb la Fundació Terra. N'hi ha una versió en paper, però també es pot aconseguir a la xarxa a www.ecoterra.org, a través d'una descàrrega de pdf de 1900 Kb en català i de 550 Kb en castellà.


Relacionats

Article

Dones x Aire Net és una iniciativa col·laborativa per visibilitzar, connectar i fer xarxa entre el talent femení que treballa per la millora de la qualitat de l’aire. 

 

Article


Els dies 16 i 17 d’octubre del 2025, Sabadell ha estat la seu del Congrés de la Qualitat de l’Aire. Podeu veure diverses breus píndoles en vídeo dels principals ponents del congrés.

Article
Organitza una acció!


 

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus té com a objectiu organitzar accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. La 17a edició tindrà lloc del 22 al 30 de novembre de 2025, fent èmfasi en la importància d’afrontar el repte creixent dels Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics (RAEE).

Butlletí