Les teves subscripcions als butlletins

Gestiona la subscripció als butlletins.
Sel·lecciona el butlletí o butlletins al(s) que vols subscriure't o cancel·lar-ne la subscripció.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.
3 + 0 =

Política de Privacitat de les dades

S'entendrà que la persona usuària accepta la present "Política de privacitat" i la resta de condicions establertes al formulari en prémer el botó 'Enviar'.

La Diputació de Barcelona insisteix en el seu compromís d'ús responsable i legítim de les seves dades, en els termes establerts a la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal (LOPD, BOE de 14 de desembre).

Les dades personals recollides són emmagatzemades en el fitxer "Promoció i difusió" de la Diputació de Barcelona amb la finalitat de gestionar les activitats de promoció i difusió relacionades amb les activitats i competències de la mateixa, tot garantint les mesures oportunes a nivell tècnic i organitzatiu per a preservar la integritat i seguretat de la informació personal aportada. No s'han previst cessions de les seves dades fora de les previstes a la llei.

Pot exercir el seu dret d'accés adreçant-se per escrit, adjuntant còpia del document que l'identifiqui, al Registre general de la Diputació de Barcelona, Rambla Catalunya, 126, 08008 Barcelona.

Per l'exercici dels drets de rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades, pot donar-se de baixa utilitzant el formulari d'Alta/Baixa.