“Només en interessos, els països del sud global estan pagant 2 bilions de dòlars anuals”

Susana Borràs, investigadora del Centre d'Estudis de Dret Ambiental de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.
Periodista. Cap de redacció de continguts propis de Sostenible.cat
27/09/2023 - 11:19

Susana Borràs és investigadora del Centre d'Estudis de Dret Ambiental de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.


 

 

Susana Borràs és investigadora del Centre d'Estudis de Dret Ambiental de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Amb ella conversem sobre la responsabilitat dels països desenvolupats sobre les terribles conseqüències del canvi climàtic, i els mecanismes de compensació per als països més damnificats, entre ells algunes poblacions d’Alaska o de la Polinèsia.


 

Relacionats

Entrevista
Susana Toboso, investigadora de la Universitat Erasmus de Rotterdam i de la TUDelft.

 

Ens trobem amb ella a l’ICTA per parlar de justícia climàtica i dels projectes que ha dut a terme en l’àmbit local, mentre hi treballava també com a investigadora, on va liderar projectes de reaprofitament dels recursos naturals en zones urbanes molt densament poblades.

Entrevista
Filka Sekulova, investigadora de l'IN3 de la Universitat Oberta de Catalunya

 

En aquesta entrevista ens parla de la justícia climàtica en l'àmbit local: com es poden apreciar les diferències entre els diferents barris i escoles, segons la seva situació geogràfica a la ciutat, de Barcelona.

Reportatge
Reportatge

L’empresa, que l’any 2015 va canviar el seu nom a Coemac, es troba actualment en situació de fallida. Els 3,5 milions d’euros en indemnitzacions que el Tribunal Suprem va obligar a pagar a l’empresa podrien no arribar mai a les víctimes i familiars.

Butlletí