“Hem observat grans diferències entre barris segons els seus recursos econòmics”

Susana Toboso, investigadora de la Universitat Erasmus de Rotterdam i de la TUDelft.
Periodista. Cap de redacció de continguts propis de Sostenible.cat
27/09/2023 - 11:16

Susana Toboso és investigadora de la Universitat Erasmus de Rotterdam i de la TUDelft.


 

 

Susana Toboso és investigadora de la Universitat Erasmus de Rotterdam i de la TUDelft. Ens trobem amb ella a l’ICTA per parlar de justícia climàtica i dels projectes que ha dut a terme en l’àmbit local, mentre hi treballava també com a investigadora, on va liderar projectes de reaprofitament dels recursos naturals en zones urbanes molt densament poblades.


 

Relacionats

Entrevista
Filka Sekulova, investigadora de l'IN3 de la Universitat Oberta de Catalunya

 

En aquesta entrevista ens parla de la justícia climàtica en l'àmbit local: com es poden apreciar les diferències entre els diferents barris i escoles, segons la seva situació geogràfica a la ciutat, de Barcelona.

Reportatge
Reportatge

L’empresa, que l’any 2015 va canviar el seu nom a Coemac, es troba actualment en situació de fallida. Els 3,5 milions d’euros en indemnitzacions que el Tribunal Suprem va obligar a pagar a l’empresa podrien no arribar mai a les víctimes i familiars.

Opinió
Opinió


"El concepte d'injustícia climàtica no sorgeix de les desigualtats del clima en si, sinó de com aquestes se superposen a l’extrema desigualtat socioeconòmica del nostre món i de quina manera actuem, o no, per a fer-hi front."
 

Butlletí