Bernat Solé: “Molts ajuntaments ja vinculen els seus pressupostos als ODS”

AGENDA 2030: La visió de la Generalitat de Catalunya
Periodista
21/12/2020 - 08:00

Bernat Solé ocupa la conselleria d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya. 

Nascut a Agramunt, és enginyer industrial per la UPC  i professor. Actualment és diputat del Parlament de Catalunya pel Grup parlamentari republicà, i des de 2011 i fins a prendre possessió del càrrec de conseller ha estat alcalde d’Agramunt.

En aquesta entrevista el conseller Solé explica els compromisos del govern de la Generalitat en relació als ODS, la importància que totes les administracions i agents socials es conjuren per avançar cap a l’assoliment de l’Agenda 2030 i el paper destacat de les administracions locals, com a governs propers als ciutadà, per poder aterrar les polítiques vinculades als ODS.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

 Amb aquesta acció es persegueix un triple objectiu: incrementar la consciència ciutadana en aspectes de protecció del medi ambient i sostenibilitat; millorar les pautes i hàbits i incentivar a la reflexió per fer partícips a la ciutadania en el procés Agenda 2030 de la ciutat de Reus.

Notícia

Finalitza el període de votació amb un total de 990 vots. Les màquines de retorn d’envasos amb incentius, el programa contra l’abandonament escolar i els programes d’assessorament energètic, els projectes més votats.

Notícia

El Ple municipal aprova l’Acord Nacional per a l’Agenda 2030, i l’adhesió de l’Ajuntament de Granollers a l’Aliança Catalunya 2030, reafirmant el seu compromís amb els ODS

Butlletí