Bernat Solé: “Molts ajuntaments ja vinculen els seus pressupostos als ODS”

AGENDA 2030: La visió de la Generalitat de Catalunya
Periodista
21/12/2020 - 08:00

Bernat Solé ocupa la conselleria d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya. 

Nascut a Agramunt, és enginyer industrial per la UPC  i professor. Actualment és diputat del Parlament de Catalunya pel Grup parlamentari republicà, i des de 2011 i fins a prendre possessió del càrrec de conseller ha estat alcalde d’Agramunt.

En aquesta entrevista el conseller Solé explica els compromisos del govern de la Generalitat en relació als ODS, la importància que totes les administracions i agents socials es conjuren per avançar cap a l’assoliment de l’Agenda 2030 i el paper destacat de les administracions locals, com a governs propers als ciutadà, per poder aterrar les polítiques vinculades als ODS.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia
Núria Parlon, a la presentació de la Guia pràctica per elaborar l’Agenda 2030 Local i de les eines per fomentar la participació ciutadana.

Núria Parlon, a la presentació de la Guia pràctica per elaborar l’Agenda 2030 Local i de les eines per fomentar la participació ciutadana.

La corporació posa a disposició dels ens locals la Guia pràctica per elaborar l’Agenda 2030 Local per acompanyar-los en la implementació i localització dels ODS i eines per fomentar la participació ciutadana.

Reportatge

 A Sostenible.cat ens comprotem amb l'Agenda 2030 i publiquem un nou especial monogràfic, i també hem creat un nou apartat 2030 a la web per cercar els continguts de l'Agenda 2030 en general i en funció d'un ODS de partida.

Notícia

Segons un  informe, emès per la Red Española de Desarrollo Sostenible (REDS), que analitza el compliment dels ODS en un total de 103 ciutats de l’Estat espanyol.

Butlletí