“Els ecofeixismes plantegen solucions escapistes per als més rics”

Charo Morán, educadora ambiental i divulgadora
Periodista. Cap de redacció de continguts propis de Sostenible.cat
26/02/2024 - 17:13

Charo Morán és una de les educadores ambientals més conegudes. Llicenciada en Ciències Biològiques, amb una trajectòria laboral enfocada a l'ecologia, la gestió ambiental, l'educació ecològica i la formació de llarg recorregut. Participa de l'economia solidària a través diferents projectes (grup de consum de l'eComarca, Mercat Social, etc.), així com d'espais veïnals com ara La Guindalera.


 

Charo Morán és una de les educadores ambientals més conegudes. Llicenciada en Ciències Biològiques, amb una trajectòria laboral enfocada a l'ecologia, la gestió ambiental, l'educació ecològica i la formació de llarg recorregut. Participa de l'economia solidària a través diferents projectes (grup de consum de l'eComarca, Mercat Social, etc.), així com d'espais veïnals com ara La Guindalera. Va participar com a ponent al Congrés Nacional d’Educació Ambiental 2024, on va parlar de la necessitat d’associar-nos i lluitar col·lectivament contra el poder dels ecofeixismes. 

 

Gravació i muntatge: Pere Elías

 


 

Relacionats

Reportatge
Reportatge

Tres de cada quatre joves estan molt preocupats per la crisi climàtica. Molts d’ells creuen que el col·lapse ambiental incrementa la desigualtat entre classes socials.

Article

Del 25 al 27 de gener del 2024 es va celebrar el Congrés Nacional d'Educació Ambiental. A la web del Congrés teniu disponibles les gravacions de la sessió virtual, la inauguració i les taules rodones.

Butlletí