Enric Coll

Càrrec: 
Tècnic de Medi Ambient i de la Secretaria tècnica de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

Darreres aportacions

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2016 ha finalitzat amb èxit d'adhesions i activitats. El Dia sense cotxes es va celebrar a una seixantena de municipis. Però, el món local treballa tot l'any per promoure una mobilitat sostenible i segura: més enllà de les activitats de sensibilització realitzades, molts municipis han posat en funcionament nous serveis i implantat mesures permanents.

En els propers dies es publicarà al Butlletí Oficial de l'Estat la resolució de la DGT en la qual es recull la classificació del parc de vehicles corresponent al 50% més net (uns 16 milions).

La Comissió Europea ha adoptat un nou i ambiciós paquet d'Economia Circular per estimular la transició d'Europa cap a una economia circular que impulsarà la competitivitat global, fomentar el creixement econòmic sostenible i la generació de nous llocs de treball, ajudar les empreses i els consumidors europeus per fer la transició a una economia més forta i més circular en què s'utilitzen els recursos de forma més sostenible.