setembre 2017

Notícia

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, Manresa ha presentat avui tres nous busos híbrids, amb els quals ja s’eleva a cinc el nombre de vehicles d’aquestes característiques, per tal d’oferir un transport públic de qualitat i sostenible. Aquesta és una de les activitats de la Setmana de la Mobilitat, que inclourà altres actes a la ciutat.

Notícia

La iniciativa s'ha programat dins dels actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible sota el lema "Transformem el carrer, ens formem al carrer".

Notícia

Aquest octubre es farà el procés participatiu previ a la redacció del nou Reglament de l'aigua, que comptarà amb un cicle de quatre xerrades "Els dimarts de l'aigua", amb recollida d'aportacions, que tindran lloc a diferents equipaments municipals; i dues rutes veïnals per conèixer el patrimoni relacionat amb l'aigua.

Notícia

En els propers dies començaran les obres d’implantació del carril bici a la calçada de la Gran Via entre els carrers Vilamarí i Aribau a les calçades laterals de mar i muntanya. 

Notícia

Font: elmon.cat de Terrassa

Desenes de persones han participat en la Pedalada 2017 a Terrassa i la Pedalada Popular pels carrers de Lleida aplega mil participants.

Notícia

L’Ajuntament col·labora amb Ecoembes i Ecovidrio, les entitats sense ànim de lucre encarregades de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre i lleugers.

Notícia

L’Ajuntament de Granollers participa com a soci al projecte Life Alnus centrat en millorar la conservació de les vernedes mediterrànies.

Notícia

Els agents informen i assessoren la ciutadania sobre aspectes relacionats amb la recollida de residus i neteja viària.