juliol 2015

Notícia

Les primeres estimes fetes sobre el terreny indiquen que la quantitat de llavors que poden arribar al terra després de l'incendi està entre 250.000 i 400.000 pinyons per hectàrea, fins i tot en zones amb baixa densitat de pins força joves.

Notícia

El Catalonia SmartLab és una xarxa de laboratoris urbans per impulsar les ciutats intel·ligents.

 

Notícia

La Diputació de Barcelona ha publicat el Dossier de resultats i conclusions del III Fòrum Medi Ambient i Món Local, que es va celebrar a Barcelona el passat mes de març i en el qual, al llarg de dos dies, van participar un total de 530 especialistes en l'àmbit del medi ambient. El Document destaca que el Fòrum s'ha consolidat com un esdeveniment de referència per als ens locals, professionals, empreses i universitats en l'àmbit de la sostenibilitat local.

Notícia

Ecologistes en Acció ha lliurat aquest divendres 24 de juliol a les 12h. a l'edifici de Cal Bofill Centre d'Activitats Mediambientals de L'Ajuntament de Torredembarra,  els distintius de la  VI Campanya de Platges Verges 2015.

Notícia

El cap de setmana de l'11 i 12 de juliol, les entitats organitzadores de la campanya van celebrar dues espigolades populars, amb l'ajuda de 23 voluntaris, que van servir per recuperar 1.222 kg d'aliments directament del camp.

Notícia
Segons un anàlisi fet per l'Agència de Residus de Catalunya només s'ha detectat un 5% de residus que no haurien d'estar al contenidor de la fracció orgànica.
Notícia

El projecte europeu NANOREMOVAS (programa RISE) està coordinat pel professor del Departament de Química de la UAB Manuel Valiente.