maig 2015

Notícia

La Diputació de Barcelona ha entregat, aquest 27 de maig, quatre motocicletes elèctriques als ajuntaments de Manlleu, Sitges, Santa Perpètua de Mogoda i Dosrius. Aquestes són les primeres motos elèctriques que es lliuren dins el programa d'implantació del vehicle elèctric, que s'impulsa des de l'àmbit de Medi Ambient.

Notícia
L’objectiu del document és promoure la transició cap a un model productiu basat en l'ús eficient dels recursos.

Una inversió del 2% del PIB en activitats relacionades amb l'economia verda permetria crear entre 68.000 i 100.000 llocs de treball a Catalunya a curt termini.

Notícia
El formigó biològic desenvolupat pels investigadors de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) Sandra Manso, Ignacio Segura i Antonio Aguado, del Grup d'Enginyeria de la Construcció, ha estat guardonat en la categoria de Projecte Inovador en la 16ena edició dels premis Beyond Building Barcelona-Construmat.
Entrevista

És considerat un ecòleg urbà líder al món. Fundador i exdirector de programes de la World Future Council (WFC). Premi Global 500 de l'ONU, considerat el Nobel de Medi Ambient, autor de 50 documentals i 12 llibres de divulgació. És una veu imprescindible per entendre com s'estan ja dissenyant les ciutats de futur, les ciutats regeneratives que ell promou. D'això en parlàrem al III Fòrum Medi Ambient i Món Local de la Diputació de Barcelona.